Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паган-др

Гостин
Акси радувај се, дур не примети дека му испарува буџетот. :icon_lol:

п.с. членови на македонската фаланга, не се борете. Во 17:30 има акција!!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе се нашалив само,вчера ми зголемил на 69,ама одма вратил на 6.9,само ме интересираше да видам што ќе кажете.
И одма сакате да ви дадам пари у Народна Банка,а јас немам денар скапан.:tv:

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Абе се нашалив само,вчера ми зголемил на 69,ама одма вратил на 6.9,само ме интересираше да видам што ќе кажете.
И одма сакате да ви дадам пари у Народна Банка,а јас немам денар скапан.:tv:
Како може одма да ти ја смени треба да пројдат најмалку три дена откако ке ти даде нова плата.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Како може одма да ти ја смени треба да пројдат најмалку три дена откако ке ти даде нова плата.
??Јас на моите работници им ги менував платите кога сакав

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
??Јас на моите работници им ги менував платите кога сакав
Taка и е. Dragon, 3 дена е минимумот кој мора секој работник да го помине во фирма во која се вработува, додека сопственикот на фирмата има право да го отпушти работникот кога сака, дури и за време на тие три дена, и платата може кога сака да му ја смени.
Може да се случи и пред истекот на тие три дена да може работникот да даде отказ, но само доколку фирмата нема доволно пари за да може да го снабди со плата работникот, или доколку нема суровини/raw materials.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Taка и е. Dragon, 3 дена е минимумот кој мора секој работник да го помине во фирма во која се вработува, додека сопственикот на фирмата има право да го отпушти работникот кога сака, дури и за време на тие три дена, и платата може кога сака да му ја смени.
Може да се случи и пред истекот на тие три дена да може работникот да даде отказ, но само доколку фирмата нема доволно пари за да може да го снабди со плата работникот, или доколку нема суровини/raw materials.
Едно време јас додека имав фирма откако ќе им ја сменев не ќе можев после три дена да им га сменим ми пишуеше нешто неможеш да ја смениш платата бидејќи така си се договорил со работникот :vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Сега и ја видов дека одамна се намав пуштено на нивниот форум.Имаше и гласање кои да ги земат наградите од овие акционери но на крај решија да биде рандом добидник од акционерите.
Нема врска, регистриран сум и јас на нивниот форум па нигде нема договор кој да ја земе наградата не шири дезинформации може ќе ја земе наградата акционер али нема никаков договор на јавни форуми.

Едно време јас додека имав фирма откако ќе им ја сменев не ќе можев после три дена да им га сменим ми пишуеше нешто неможеш да ја смениш платата бидејќи така си се договорил со работникот :vozbud:
Затоа ќе го отпуштиш и готово.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Нема врска, регистриран сум и јас на нивниот форум па нигде нема договор кој да ја земе наградата не шири дезинформации може ќе ја земе наградата акционер али нема никаков договор на јавни форуми.
Akcioner si ??
Ako ne si akcioner nemozes da go vidis celiot forum a ako si akcioner mozes da go vidis idi u shereholders i izberi ja temata rafles.I procitaj i ke vidis.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Има некој контакт со United Macedonia или Aleksandar Dee_Jay??? Изгледа ја баталилe играва па дај некако да ги најдеме на кајгана за да ги дадат акаунтите на некој, да не одат јаки човеци за џабе...

исто така зборев со themacedon и се согласи да го даде акаунтот пошто нема да игра веќе...така да ако има заинтересирани почетиници нека ми пишат пп...

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Има некој контакт со United Macedonia или Aleksandar Dee_Jay??? Изгледа ја баталилe играва па дај некако да ги најдеме на кајгана за да ги дадат акаунтите на некој, да не одат јаки човеци за џабе...

исто така зборев со themacedon и се согласи да го даде акаунтот пошто нема да игра веќе...така да ако има заинтересирани почетиници нека ми пишат пп...

каде примети дека сум ја баталил играта?

П.С. Ти си тој што ми пиша порака на ерепублик?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ноќеска имав кошмар :ija::ija:

сонував како ме банирале на ерепублик :pos: :pos:

С

Спенсер

Гостин
7-ми ХАРД ВОРКЕР медал:vozbud::vozbud: иначе многумина ја баталуваат играва...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom