Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Успешна акција денеска околу 400 злато ќе испадне некаде кога ќе се претворат валутите во злато, тие што сеуште немате видено за што се работи клик тука.
a зошто собираме злато?

a зошто собираме злато?

За болници, одбранбени штитови , отварање на тренинг фирми и сл. кога ќе ја додадат Македонија!
Засега собравме за ку5 болница:vozbud: само уште држава ни фали:tapp:

Исто така би било добро.. Од страна на Ајсшутер (секако доколку има време), да се објасни донирањето подетално..

Пример..
Моментално во банката има х злато.
Имаме доволно соберено злато за х, х и х.
Сега собираме злато за х.
Ни треба уште х злато.

Да знаеме зошто донираме...

На Мартин кола ќе му купуваме. :icon_lol:

Кога ќе ја додадат еМакедонија, за болници, одбрамбени системи и слични работи.
oн точак незнае да вози, кола :)

Исто така би било добро.. Од страна на Ајсшутер (секако доколку има време), да се објасни донирањето подетално..

Пример..
Моментално во банката има х злато.
Имаме доволно соберено злато за х, х и х.
Сега собираме злато за х.
Ни треба уште х злато.

Да знаеме зошто донираме...
e токму тоа ме интересира, и дајте прашајте е-македонија кога ке биде, ја играва за е-македонија ја играм не од што е интересна.

oн точак незнае да вози, кола :)

e токму тоа ме интересира, и дајте прашајте е-македонија кога ке биде, ја играва за е-македонија ја играм не од што е интересна.
Најверојатно 2010 Март

Пишав 2 тикета...
Прво напишав еден, ги напишав сите коментари кај што се спомнува FYROM или не навредуваат на било каков начин, и плус артиклот..
Па не собираше во еден тикет (2000 букви највеќе) па уште еден пратив х)

Ке падаат банови..

Пишав 2 тикета...
Прво напишав еден, ги напишав сите коментари кај што се спомнува FYROM или не навредуваат на било каков начин, и плус артиклот..
Па не собираше во еден тикет (2000 букви највеќе) па уште еден пратив х)

Ке падаат банови.
.

Малце потешко тоа... Инаку и јас пријавив неколку коментари, ама осеќам дека за џабе само трошиме време.

Ме интересира дали имаме наш конгресмен во турција или некој „наш“ човек кој што ќе може да ми потврди државјанство ???

честитки за новите постигнувања, 500+ голд собрани... перфектно...:vozbud:

јас не сум многу активен,ми се расипа пц-то,па затоа само ворк/траин/фајт, весници и слично немам време...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom