- Член од
- 26 јуни 2009
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 10
Може некој да ми каже зошто сум баниран од Форумот за ерепублик.
www.erepmacedonia.com
www.erepmacedonia.com
Абе ајде кажете зошто ???!!!Може некој да ми каже зошто сум баниран од Форумот за ерепублик.
www.erepmacedonia.com
Нека е отворен,ако доаѓа некој што не му е место ќе биде кикнат.За чатот што е на erepublik каков да биде приватен (со лозинка) или пак отворен за сите што викате, само побрзо дајте свое мислење.
Еве направено е, клик јас неможам да се конектирам, ми го дава ова како да го средам ?Нека е отворен,ако доаѓа некој што не му е место ќе биде кикнат.
И донирајте по 1-2 злато во Народната банка бидејки на форумот се догоровивме да дадеме 10 злато за чатов, па да ги вратиме парите што ги земавме до сега 4 има пратено до сега е пратено 2 од Philip II Macedonian и уште еден турчин.The eRepublik Chat should be launched within seconds.
If you are having trouble with the pop-up, click here.
It is advisable to set eRepublik pop-ups as "allowed" in your browser settings.
Не се секирај, лесно се приметува кој користи Google translate, ептен ретардирано ги преведува речениците, затоа.Дечки вчера на чатот еден грчки играч рече дека Teutamos ( http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1819232) бил грчки шпиун пратен од нивната влада да се инфитрира кај нас, па мене ме интрересира дали го знаете тој Теутамос пошо за се што има пишано на македонски користи гугл транслејт. Јас му пратив порака да го проверам и ми врати (здраво! Би сакал на Поминете канал за разговор, па и може да се придружи. Дали е возможно да се приклучат на фалангата премногу? Како војник?)
П.С. гркот ми рече дека кај нас има уште шпиуни нивни па затоа пазетесе посебно од играчи што користат транслејт
Амрамович игра erepublik не озбилно човекот купува злато и самиот има кажано видете ги орговите parik empire и parik empire 2.http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570811
добро бе... што се дешава со овој??? игра многу малце,а видете го...пун е со ордени...:pos2::pos2::pos2: изгледа функционира оноа со кредитни картички,да си купиш злато...
Shame on you!:devil3:на чатот почнаа да доваѓаат грци и да серат....
провоцирајте ги да пцуат и слично и ке ги пријавиме кај админите