Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Отворете прво ерепублик и после линкот го пишете горе
пробајте така...

Дечки го отвара четот вчера отакако го пуштија имаше некој проблеми но вечерта се среди!

ај гласајте ако не ви е тешко! клик тука

и ставајте се на чет да ги ребраме гејците :vozbud::vozbud::vozbud:

Избришан е пост на Thedragon и gogZ, не мора да ја деформирате темата со вашите заебанции.

зашо сите бегате од индинезија , јава :) (мислам тие шо беа скоро сите се преселија)

Абе 12 лвл сум, а уште не сум активен во никаква војска?
Дај кажувајте ајде, како да се приклучам и да ја бичам мапата.

напушти работа, мај компани-РЕСИГН... и од партија исто... и купи си билет од маркет,и ке идеш Мај профајл- и под државата во која си,има ЧЕЈНЏ... клик на него,и ке си избереш која држава и која обаст...

Видете нашите 'сојузници' - србите што пишуваат во коментарите на овој грчки артикал, кој стигна до прво место на интернешанал (поради ударната рекламација).

http://www.erepublik.com/en/article/from-greece-to-serbia-1026064/1/20

хах... ако се здружат гејциве и србите, е тек тогаш наебавме, од двете страни т.е. од трите со непријатели..:pos2::vozbud:

Jas sum vo Bolivija da vidite kolku si se slozni i si ja gradat drzavata...1 gold e 60 bob a za 3 manufacturig skill zemas 20 bob ama ti zema drzavata 3 bob i zatoa za 4 dena gold mene mi e super ao saka nekoj ke urgirame za drzavjanstvo samo ima eden problem imaat samo Q4 bolnica i se boris 4 pati a za nedela i pol ke ja instaliraat Q5 bolnicata pri kraj im e so izrabotka!!!!!:salut::salut::salut: VIVA LA REVOLUTIA!!!!!!

дечки следниот пат кога јас ке се борам во војна во која ке учествува србија ке се борам сигурно на спротивната страна а дотогаш мора да си ги подобриме односите со хрватите и со словенците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom