Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dark King како ти е никот на ереп???

друго,генерали во фалангата со 10+ стренгт, кажете ми што како иде... плата ова она,оружја... со црешево разговарав јас али ако има некој нека каже...

Dark King како ти е никот на ереп???

друго,генерали во фалангата со 10+ стренгт, кажете ми што како иде... плата ова она,оружја... со црешево разговарав јас али ако има некој нека каже...

Voislav Zdravkovski му е никот а за второво врска неам.

Добро, шо треба да им пишам да ми даат руско државјанство?
Треам да гласам и ми треба, ама вистински не знам шо да пишам...
хелп

хелп
Дека си од македонија и дека сакаш да влезеш во фалангата иии...и тоа -.-

хелп

Пиши им дека си опасна женска и дека ке отвориш весник во кој ке објавуваш свои разголени слики. Проверено.

Javno da kazam na site koi pobaraa i koi planiraat da baraat od mene bugarsko drzavjanstvo poradi izborite. Iako sum kongresmen vo eBugarija nemozam da odobruvam povekje drzavjanstva. Kolku sto citav po novite pavila sme imale pravo samo na dve, a jas neznaejki deka e taka i dvete gi potrosiv.

Ја како што гледам има на многу повеќе држави, дали тоа значи дека сите држави ќе бидат додадени или пак админите да ги имаат само ? :toe:

да, и ја тоа вчера видов...:nesum:
било која држава што ја ставив пример и Андора или било која сите ги имаше..

и тоа "L" е за мало знаме а за поголемо е "XL"

џабе се порадувавме дека ние сме следните..

едино што е добро, е што сите што се ставени кај линкот со знамето е исто како и името под кое се ставени. Па ако е тоа некаква индиција дека ќе не стават како Macedonia супер, но да го видиме и тоа...

Само да не чекаат да дојде ден 1903 па да не стават ... да дигаме еИлинденско востание.. Кога играта би имала 2 милиони играчи, Грција 50.000 , Србија 100.000, Бугарија 10.000, итн.....

Абе оти не можам да се борам ? Горе кај инфо нема милитари статс -.- ! :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom