Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Индонезија има по една битка на два дена (во 9-10 саат вечер), истата како и во секоја друга членка на PEACE - Литванија против Летонија.

Во Индонезија има по една битка на два дена (во 9-10 саат вечер), истата како и во секоја друга членка на PEACE - Литванија против Летонија.
Тапа...нема да бегаш ти у Русија?

Тука платата ми е поголема :)
Да, знам, ама ако се бориш во фалангата за русите ќе добиваш плата, така да поише пари се прават така. Јас на 21 ќе се селам натака (3 дена рестрикција за напуштање) само заради тоа.

овде (Индонезија, Јава) зиам 14IDR а 1gold=33IDR значи зиам 0,42gold дневно или 2,94gold неделно (не сметам со данок на добивка)
во русија ќе зиам 10 RUB + 7 RUB од фалангата =17 RUB a 1gold=28RUB значи зиам 0,6gold дневно или 4,25gold неделно...

се осеќа разликата :) 1,31gold* неделно више :)

*5+ land 7+str Colonel
ако имаш боље stats уште подобро испаѓа :)

ОК тоа, ама имам речено - не сум од тие што следат наредби.. плус, дури и со парите од еМФ би земал само 0.04 злато повеќе отколку што земам сега без замарање :)

ОК тоа, ама имам речено - не сум од тие што следат наредби.. плус, дури и со парите од еМФ би земал само 0.04 злато повеќе отколку што земам сега без замарање :)
Да? Не ти се исплати математиката тебе а?...Океј :) Мене дека скоро злато ипол на недела бонус ми искача (тоа се више од 3 дена work за мене) ми се чини поарно колку да напраам некој денар за фирма во еМакедонија :)

Abe ke mi kaze li nekoj kade vo Rusija da se selam, kade ima najmnogu braka ili ne. I koj dava drzavjanstva?

Abe ke mi kaze li nekoj kade vo Rusija da se selam, kade ima najmnogu braka ili ne. I koj dava drzavjanstva?

Штотуку се преселив. Kalingrad. И незнам што е форава за државјанство.
Еве ја апликација што ја пополнив за државјанство што ја дава кога се селиш:

Привет!

Give me citizenship. Peh-leez. And I am typing something to build up 50 characters and so far I am doing quite well. Thank you for your precious time.

PS I am sexy. Bbye.

Ej mi gi snema Indo parite. Dali moze da se smenat nekako vo Ruski pari ili otisle so viorot.
I kako se vleguva vo falangata, ajde kazuvajte sega sto kako.

EDIT: Se snajdov za parite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom