Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во неделата ако работиш сите денови,добиваш седум плати,а ти само една од тие седум донираш таму.Значи да,еден ворк во неделата.Ама ова е само предлог.

Иначе за сите што ве банираат,играње од ист ИП,не значи.не е доказ за мулти,така мислам дека пишува во правилникот забанирање.Тоа мислам гледаат кога ги играш,како и донациите.

точно... ако си од иста ИП, немора да значи дека си мулти... имаше у еден весник тоа,3-4 срби банирале,студенти,кои играле од нет кафе...

Во неделата ако работиш сите денови,добиваш седум плати,а ти само една од тие седум донираш таму.Значи да,еден ворк во неделата.Ама ова е само предлог.

Иначе за сите што ве банираат,играње од ист ИП,не значи.не е доказ за мулти,така мислам дека пишува во правилникот за банирање,не сум сигурен ама некаде причитав така,кога на србите им банираа двајца јаки играчи и србите се бунеа и го цитираа тоа дека играње од ист ИП дека не е доказ за мулти акаунти.На сум 100 % сигурен.Тоа мислам гледаат кога ги играш,како и донациите.

Pa jas se slozuvam so ovaa ideja.

точно... ако си од иста ИП, немора да значи дека си мулти... имаше у еден весник тоа,3-4 срби банирале,студенти,кои играле од нет кафе...
Двајца мислам беа,ама јаки играчи.Го имав прочитано јас тоа.

еј,полека полека,префрлајте се на новиов форум за еРеп дискусии... таму ке нема шпиони и слично,ке нема кој да не чита освен ние, кои ке си побараме активација...

Црешево , ај ако сакаш дај ми руско државјанство...

Ја нема таа листа сега, може да се гледа и сега така и го најде некаде линков или ти направи така ?

Листата постои во зачуваните страни на Google, само пребарај erepmacedonia на Google, клик на Cached, и оп.

Како и да е, кои земји, освен Данска, се неутрални?

мене ме нема на листата :)

R.I.P. Toise

i jas taka praev pazi se

Бидете внимателни сите, немојте да правите повеќе од 2 акунти. Со 2 можите некако да се извадите ако не ги донирате од еден на друг.

мене ме нема на листата :)

Стара е таа листа.
Листата постои во зачуваните страни на Google, само пребарај erepmacedonia на Google, клик на Cached, и оп.

Како и да е, кои земји, освен Данска, се неутрални?

Има повеќе ќе ги напишам подоцна и Босна беше неутрална сега е во EDEN.

Последни донација е на Wolf Leader донираше 35 злато, донирајте тука
http://www.erepublik.com/en/organization/1986446

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom