Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Marko Todorov

Благодарам однапред :)

--- надополнето ---

а ако може некој да ми разјасни некои работи .. гледам можеш да учествуваш во борби за туги змеји како е тоа можно ?? и кој ги објавува ти е битки кој одлучува кого ке нападнеме , колку борба е потребно за да се осови територија ?? ... до кој левел треба да се стигне за да се почне со свои бизниси да се пишува во весници и слично ?

За да почнеш со свој бизнис 12ти левел.За весник не сум сигурен 10ти(може да те излажам) и учествуваш во борба за други земји бидејќи тие се пријатели на твојата земја,кој ги одредува претседателот и конгресот.За да се освои територија е потребно да се победи во 8мини битки.ТИе ѕвездичките на бојното поле до името на државата што ги гледаш.

Можеш да се бориш за други земји зошто тие се наши пријатели т.е сојузници.Исто така и тие се борат за нас.Територија се добива кога ке се освојат 8 круни.А борбите ги земјата преку изгласување на непријател.рано ти е за венсик и компанија сеуште :)
И ете ти лепче од мене :)

--- надополнето ---

За да почнеш со свој бизнис 12ти левел.За весник не сум сигурен 10ти(може да те излажам) и учествуваш во борба за други земји бидејќи тие се пријатели на твојата земја,кој ги одредува претседателот и конгресот.За да се освои територија е потребно да се победи во 8мини битки.ТИе ѕвездичките на бојното поле до името на државата што ги гледаш.

а кога може јас да почнам со борби ?

зошто служат moving tickets ?

зошто служат moving tickets ?

За да се преселиш од еден регион во друг, во или надвор од државата. Во зависност од далечината на регионот во кој сакаш да се преселиш, има повеќе видови на карти.

Би ти препорачал да почнеш да се бориш негде накај 15 лвл.
Пф, ја се борев уште од левел 2 :) И наместен е модулот да ги тепаш оние со 250+ str со 2-3 удара, така да се исплати ептен (пошо добиваш многу exp, a малце ти треба за левел + ранк ќе фатиш = candy)
Пари добиваш доволно за да работиш/тренираш и убиеш 2ца (+ уше 1-2ца ради candy-то) и пак да останеш на 100ка.

Пф, ја се борев уште од левел 2 :) И наместен е модулот да ги тепаш оние со 250+ str со 2-3 удара, така да се исплати ептен (пошо добиваш многу exp, a малце ти треба за левел + ранк ќе фатиш = candy)
Пари добиваш доволно за да работиш/тренираш и убиеш 2ца (+ уше 1-2ца ради candy-то) и пак да останеш на 100ка.

Да, ама ти си играл претходно и знаеш како е. Некој што ќе се регистрира, и прв пат ја гледа играта, ќе работи, ќе тренира и после се ќе потроши за да истепа што повеќе противници, и ќе биде горд на тоа што го направил за еМакедонија :)
После, следниот ден и да дознае како се игра, ќе мора да работи со малце енергија.

Да, ама ти си играл претходно и знаеш како е. Некој што ќе се регистрира, и прв пат ја гледа играта, ќе работи, ќе тренира и после се ќе потроши за да истепа што повеќе противници, и ќе биде горд на тоа што го направил за еМакедонија :)
После, следниот ден и да дознае како се игра, ќе мора да работи со малце енергија.
А да се згнат овие претседателиве да напраат еден убав туториал за како да ги изиграат првите 7 дена (една недела) а да извлечат максимум?
Ебате претседателите, ич не се ангажираат за бебињаата. Праи воени единици и само нив негувај ги.

Сте ги виделе туторијалите на Феникс? Сите нив ги има во поздравната порака од Струме (Индија засега не ја сменил... фала богу xD)

Сте ги виделе туторијалите на Феникс? Сите нив ги има во поздравната порака од Струме (Индија засега не ја сменил... фала богу xD)
Сменета е пораката.
Иначе туторијалите се океј за кое копче што прави. А нема tips од типот на, првиот ден борете се 4 пати, ова направете, она направете, како најбрзо до 10ти левел.
Ко што е темата “како најбрзо до шести левел“.

Сменета е пораката.
Иначе туторијалите се океј за кое копче што прави. А нема tips од типот на, првиот ден борете се 4 пати, ова направете, она направете, како најбрзо до 10ти левел.
Ко што е темата “како најбрзо до шести левел“.

Ama toa treba da go napise nekoj od ponovite so izigral taka. Ne moze ja da go pisuvam ili nekoj so igra 1-2 godini .
Ete sansa za bebinjata da pomognat i da se istaknat xD :)

А има ли некој топик отворено кај што се договараат за битки? (ептен сум noob,денес напраив акаунт) :)

А има ли некој топик отворено кај што се договараат за битки? (ептен сум noob,денес напраив акаунт) :)
ако ти е нов акаунтот НЕ СМЕЕШ да се бориш пошто немаш сила да се залечиш па ќе треба да изиграваш камиказа по еМакедонските фирми ! најди си работа(РАБОТИ СЕКОГАШ СО 100 сила),работи и тренирај и гледај што се случува....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom