Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
ако ти е нов акаунтот НЕ СМЕЕШ да се бориш пошто немаш сила да се залечиш па ќе треба да изиграваш камиказа по еМакедонските фирми ! најди си работа(РАБОТИ СЕКОГАШ СО 100 сила),работи и тренирај и гледај што се случува....

Да да јасно ми е тоа прочитав дека најдобро е до 14 левел да не се борам, али ме интересираше како идат тие работи :)

Да да јасно ми е тоа прочитав дека најдобро е до 14 левел да не се борам, али ме интересираше како идат тие работи :)

договарање за битки - имаш наредби од МО за секој ден - излегува во весник,а можеш да учествуваш во некоја паравоена единица каде работиш за безпари,а единицата ти обезбедува храна и оружје и ти дава наредби каде и кога да маваш

ако ти е нов акаунтот НЕ СМЕЕШ да се бориш пошто немаш сила да се залечиш па ќе треба да изиграваш камиказа по еМакедонските фирми ! најди си работа(РАБОТИ СЕКОГАШ СО 100 сила),работи и тренирај и гледај што се случува....
НЕ ТРЕБА
а не НЕ СМЕЕ
, нема ти да му кажуваш шо смее а шо не смее

Не сум баш ’нов’ али неам играно може година дена и еве сеа си го реззнав акаунтот. Мање-више се снајдов шо како иде али неможам да го сфатам принципот на борење. Ќе може некој накратко да објасни?

Барам пријателииии :) Moulinex ми е никот :)

На ерепублик најдов една ваква статија
Бесплатен леб / Бесплатни хлеб
Стаив vote и subscribe ама сеа не ми е јасно како иде тоа со шаутоt пошо вика: Секој што ќе стави шаут (Citizen feeds) ќе добие 1 q5 леб.
Може помош?

Стаив vote и subscribe ама сеа не ми е јасно како иде тоа со шаутоt пошо вика: Секој што ќе стави шаут (Citizen feeds) ќе добие 1 q5 леб.
Може помош?
Да и мене ме интересира како се праи шоут! :)

Може помош?
копираш линкот од веста и ја пишуваш у citizen feed и пишуваш “Бесплатен леб / Бесплатни хлеб“

Коа ќе бидат промениве со фирмите?

Znaci stvarno ne znam so e so ovoj plato aj kazete mi kaj ima ovde spam u statijava(ili pak ima i jas sum vo greska)

Каква ноќ во NBA!
Content: Еве ги и резултатите:
Memphis Grizzlies 101 - 98 San Antonio Spurs
New Orleans Hornets 109 - 100 L.A.Lakers
Denver Nuggets 103 - 107 Oklahoma City
New York Knicks 85 - 87 Boston Celtics.

Искрено ова беше шокантно! Сан Антонио губи од Мемфис а Лејкерс од Никс. За Лејкерс и не сум толку изненаден имаа киксови и за време на сезоната најверојатно ќе се вратат ама за Сан Антонио не знам.Мислам дечките цела година играат во топ форма мораше некогаш и да згрешат
ама покрај Чикаго и они осатануваат фаворити.
За на крај кој сака sub и vote ама komm за ваква вечер мора.
Останете ми со 100 здравје.

Znaci stvarno ne znam so e so ovoj plato aj kazete mi kaj ima ovde spam u statijava(ili pak ima i jas sum vo greska)

Каква ноќ во NBA!
Content: Еве ги и резултатите:
Memphis Grizzlies 101 - 98 San Antonio Spurs
New Orleans Hornets 109 - 100 L.A.Lakers
Denver Nuggets 103 - 107 Oklahoma City
New York Knicks 85 - 87 Boston Celtics.

Искрено ова беше шокантно! Сан Антонио губи од Мемфис а Лејкерс од Никс. За Лејкерс и не сум толку изненаден имаа киксови и за време на сезоната најверојатно ќе се вратат ама за Сан Антонио не знам.Мислам дечките цела година играат во топ форма мораше некогаш и да згрешат
ама покрај Чикаго и они осатануваат фаворити.
За на крај кој сака sub и vote ама komm за ваква вечер мора.
Останете ми со 100 здравје.

Се што не е поврзано со еРепублик = СПАМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom