Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Значи комотно можам да го пратам на некој што е веќе член на еРепублика(на некој пријател по порака) ,или требит некој преку мојот линк да стане граѓанин на еРепублика. Фала однапред.

Треба да се регистрира. Значи некој што нема акаунт.

со работа и тренирање се троши и ХП ... инаку имам убиено само 2 од како сум регистриран на играта :toe:

Rank points
17 / 29

Баш и не ми изгледа дека само 2 пати си се борел :/

Стварно незнам што треба чоек да направи,па мајку му борете се ако имате со што да се излечите после. И ако се борите,борете се со памет. Отварајте различни битки,најдете некој што има помалце енергија и него удрете го,со 1 удар да може да го утепате. За 5 q1 лебчиња после да купите сигурно имате плата.

Прееска видов на идивиди неш за играва и многу ме заинтересира и решив да почнам да ја играм ама некако се губам :kesa:
Си направив профил и си ставив слика,после тоа отидов во market ---> job market и најдов едно zitomk и од страната отидов на apply мислам дека беше.Дај кажете со да др да правам оти тоа experiance points пак ми е 0.
фала однапред :smir:

Здраво!!Нов сум на играва и ме интересира следново.Дали е можно освен лебчиња да се прака и пари(мкд денари и други валути) и голд?Ако е можно би ве замолил да ми објасните.
Фала многу :smir:

--- надополнето ---

и уште едно прашање околу Daily tasks.Засто кога ке ги извршам 1.ворк и 2.траин 3.гет авард го стискам а немозам да ја земам награда а предходниве 2 ми се изврсени?
Фала ви однапред и за ова :kesa:

Како да ги продадам картите?

на колко ранк се станува Captain ?

imam potreba od leb za health nemam pari :D aj ako moze nekoj da pomogne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom