Bin bir gece - Илјада и една ноќ

Член од
21 февруари 2009
Мислења
70
Поени од реакции
0
Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
-Kako si?
-Blagodaram.:tapp::tapp:

dali 2 epizodi sum gledala..a ne ni planiram povekje

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.
Ехее од кога почна да станува досадна.Се се врти во круг.
Шекерезад се лути,па се смирува со Онур,па пак истото и пак,пак...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
го гледам филмот не викам не.. али причина шо го гледам единствена е ГАНИ.

типот е вистински ЅВЕР! ко да е паднат од богзнае која планета! П.С Али Кемал требале да го крстат Али Лигуш / Али Келеш!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.253
го гледам филмот не викам не.. али причина шо го гледам единствена е ГАНИ.

типот е вистински ЅВЕР! ко да е паднат од богзнае која планета! П.С Али Кемал требале да го крстат Али Лигуш / Али Келеш!!!
Гани е ѕвер, нема што

I

IBIZA SOUND

Гостин
ah ovoj ali kemal neznae kolku bebinja napravi,so koja stigna so taa legnuva pa duri i so bratuceda mu :):)
gotov e gospodinot burhan,nemoze povike da izdrzi covekot :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Онур во челуста на моралот
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...

:tapp::tapp::tapp:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...

Луѓево у државава имаат вишок слободно време чим до ова ниво стигнале да ја разглабаат серијава

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ау коментариве: ТАЈА јасемин не го извара туку ТАЈА другата :pos2::pos2::pos2:
од што се глупи смешни се

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пак ќе кажам синхронизацијата е бљак. Не ја гледам, нема ни да ја гледам, мада имам фатено на неколку пати сцени. И прочитав нешто што ќе ги разочара фановите и тие што ја сакаат серијава а тоа е дека на крајот
Онур пак ќе ја побара Шехерезад за жена, ама на свадбата таа ќе има спонтан абортус и ништо од бизнисот. :)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Пак ќе кажам синхронизацијата е бљак. Не ја гледам, нема ни да ја гледам, мада имам фатено на неколку пати сцени. И прочитав нешто што ќе ги разочара фановите и тие што ја сакаат серијава а тоа е дека на крајот
Онур пак ќе ја побара Шехерезад за жена, ама на свадбата таа ќе има спонтан абортус и ништо од бизнисот. :)
Јок :) Јас ја гледав последната епизода, можеби во текот на филмот да се случи овоа, ама на крај пак ќе останат заедно.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.253
Јок :) Јас ја гледав последната епизода, можеби во текот на филмот да се случи овоа, ама на крај пак ќе останат заедно.
Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.
Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.253
Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.
Јас ја гледам редовно,признавам освен последните два дена кога имаше фудбал на ТВ и не ги изглеав до крај.

Иначе, многу ја испревртеа серијава,стварно.

Kajgana Shop

На врв Bottom