- Член од
- 21 февруари 2009
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 0
Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.
Ехее од кога почна да станува досадна.Се се врти во круг.Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.
Гани е ѕвер, нема штого гледам филмот не викам не.. али причина шо го гледам единствена е ГАНИ.
типот е вистински ЅВЕР! ко да е паднат од богзнае која планета! П.С Али Кемал требале да го крстат Али Лигуш / Али Келеш!!!
Луѓево у државава имаат вишок слободно време чим до ова ниво стигнале да ја разглабаат серијаваОнур во челуста на моралот
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...
Онур во челуста на моралот
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...
Јок Јас ја гледав последната епизода, можеби во текот на филмот да се случи овоа, ама на крај пак ќе останат заедно.Пак ќе кажам синхронизацијата е бљак. Не ја гледам, нема ни да ја гледам, мада имам фатено на неколку пати сцени. И прочитав нешто што ќе ги разочара фановите и тие што ја сакаат серијава а тоа е дека на крајотОнур пак ќе ја побара Шехерезад за жена, ама на свадбата таа ќе има спонтан абортус и ништо од бизнисот.
Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.Јок Јас ја гледав последната епизода, можеби во текот на филмот да се случи овоа, ама на крај пак ќе останат заедно.
Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.
Јас ја гледам редовно,признавам освен последните два дена кога имаше фудбал на ТВ и не ги изглеав до крај.Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.