- Член од
- 21 февруари 2009
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 0
Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ехее од кога почна да станува досадна.Се се врти во круг.Ај да е живо и здраво детето,инаку серијава поцнува да станува досаднааааа.
Гани е ѕвер, нема штого гледам филмот не викам не.. али причина шо го гледам единствена е ГАНИ.
![]()
типот е вистински ЅВЕР! ко да е паднат од богзнае која планета! П.С Али Кемал требале да го крстат Али Лигуш / Али Келеш!!!
Онур во челуста на моралот
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...
![]()
![]()
Онур во челуста на моралот
Македонските корисници масовно го користат глобалното средсело наречено Фејсбук, не одбивајќи да се впуштат во најесенцијалните дискусии и дебати кои можат да ви паднат на ум. Нека не ве зачудува сериозноста на следнава дискусија во која се одразува моралното здравје на нацијата. Лајк, лајк...
![]()
![]()
ЈокПак ќе кажам синхронизацијата е бљак. Не ја гледам, нема ни да ја гледам, мада имам фатено на неколку пати сцени. И прочитав нешто што ќе ги разочара фановите и тие што ја сакаат серијава а тоа е дека на крајотОнур пак ќе ја побара Шехерезад за жена, ама на свадбата таа ќе има спонтан абортус и ништо од бизнисот.
Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.ЈокЈас ја гледав последната епизода, можеби во текот на филмот да се случи овоа, ама на крај пак ќе останат заедно.
Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.Да точно. Мене ми има кажано личност која е преокупурана со серијата и ја изгледала до крај, дека Онур и Шехерезад пак ќе бидат заедно.
Јас ја гледам редовно,признавам освен последните два дена кога имаше фудбал на ТВ и не ги изглеав до крај.Мене ми е станата досадна серијава ја гледам само кога нема што да правам. Последната епизода Шехерезад ќе треба да се омажи со еден стар ама Онур ќе дојде и знаете натаму... Инаку серијава има 90 епизоди.