:pos2::pos2:Попрво би се самоубил отколку да почнам турски шпански серии да гледам.
Ти мори моме имаш ли гледано некогаш Турски филм или за тебе Холивудската продукција е се на светот?Да Турската кинематографија е подобра, затоа ја гледаме само ние, турците и арапиштата. Инаку Сони ентертејмент влезе во сериозна продукција на шпански серии, епа сега види која е подобра продукција. Ако си муслиман и тоа ти е поинтересно, извини ама мене не ми е.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:За разлика од Јужно Америчките срања Турската кинематографија е далеку подобра, секогаш дејството е од обичниот живот а не како во срањата од Јужна Америка секогаш е истата тема, во една куќа сите жени се курви, не се знае кој на кој ебе и кој од кој има дете и пари колку сакаш, животот не е ни најмалце таков.
Доколку се двоумите мој совет ви е да преминете на Турските серии ама пак таму нема убави жени на кои ќе .
Има, и тоа како. Не значи дека после Клон нема ништо квалитетно бразилско. Само погледни содржини и трејлери од нови бразилски серии кои пленат со реална содржина и убавина. Само што последниве години кај нас преслабо ги откупуваат најверојатно заради тоа што се поскапи, но се доста квалитетни и јаки.После Клон нема веќе квалитетни сапуници и на сите содржината им е иста.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
The humor is killing me.
Најтрагично е што некои луѓе кои ги кртикуваат шпанските серии не ни знаат од каде доаѓаат. Univision и Telemundo 90% од сериите кои се даваат кај нас се од овие две куќи. И двете се од USA. Univion e сопственост на NBC Universal која стои зад NBC телевизкиот канал, истиот канал кој е дом на Heroes,The office, Friends, Seinfield, Mad About You, Frasier, ER, ,Will & Grace и стотици други.
Да да јас не гледам никакви самунски опери ама за квалитет се знае кој има подобар, да не било така турците немало да се мачат да ги имитираат американските серии.