И пак не е тој толку крив?Не е до толку тој крив, криви се овие што немаат мотивација и кој да ги подбере...
напротив пријателе баш затоа што не ги тепавме марсеј треба да очекуваме победа против тотенхам.јас сум оптимист и велам дека тепаме во недела!!!!Кога Марсеј не успеавме да ги тепаме тогаш против Тотенхем не очекувам ништо друго освен пораз.
:raz:Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу
Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.
Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan
Освен Копенхаген, другите и не се баш лесни противници.
:raz:Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу
Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.
Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan
Освен Копенхаген, другите и не се баш лесни противници.