Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Биди вечен голем човеку!
Еден од најголемите капитени - во вистинска и целосна смисла на зборот, кои некогаш постоеле во историјата на фудбалската игра...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Момци, ајде ако сте расположени, да направиме една анкета..
Кој заслужува најголем ќотек во тимот на Челси?
(не ги сметаме Анчелоти и остали, само играчи)

Јас гласам за Дрогба :)
Чех, Турбуљ, Хиларио, Тери, Иванович, Алекс, Брума, Ешли, Босингва, Фереира, Ван Анхолт, Малимуда, Жирков, Лампард, Бенајун, МекЕхран, Есиен, Рамирес, Микел (овој најмалку), Калу, Анелка, Дрогба, Стариџ, Борини и Какута. Највеќе Брума, МекЕкран и Ван Анхолт што не се способни да ги истиснат сакатине ко што се Фереира, Рамирес и некогаш преморениот Кол.

И да, среќен роденден Тери! треба да ти дојде умот. Повеќе да мислиш на фудбал него на курви, не си мал веќе!

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Среќен роденден капитену.Со Лампард заедно,најомилените мои играчи,што играат со срце за Челзи и што гинат на терен.
Кај што става Тери глава,таму никој нормален не става нога! :)

Инаку Тери ај и од мене нека ти е Среќен Роденденот

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Ибра во Англија? Мало морген.. подобро што не го земавте.. Тој во Шпанија неуспеа да се снајде а камоли во Англија каде фудбалот се игра на високо фудбалско ниво за разлика од Италија ! Тој е роден да игра во Италија :D
ah be doktore doktore kakvi gluposti iznatreska!
ne mu bese problemot na ibra kvalitetot na ligata (ako e za toa u spanija trebase 40 gola da dade samo u ligata) tuku vasata igra na barca, on e igrac so saka da napravi poteg sam, koga ne mu ode na timot da ja zeme topkata i da zbiberi nekoj gol, da rese utakmica i taka...mada so pogolemite ne mu ode mnogu, ali so vas go dokaza sprotivnoto-mu dade gol na real i nekolku na arsenal i ne znam koi drugi
so milan eve pocna da dava golovi vo liga na sampioni i na inter mu dade gol isto i na juventus

a vasata igra znaeme kakva e totalno tehnicka i on so toa ja usporuvase
se gleda deka dzabe gledas fudbal koga ne tebiva za toa so go gledas ili si mnogu mal pa ne razbiras nekoi raboti :wink:

vo anglija jas mislam deka najveke bi se snajdil dzin e jak fizicki, brz, so jaka tehnika...
pa koga eden chamak dade do sega 6-7 gola ibra bi dal 10tina... do sega :helou:

ali si ostanue u milan i si gazi ibra :salut:

В

Вори

Гостин
http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-ace-lampard-fit-tottenham-showdown-1305961

Ајде да го видиме и тоа чудо.

Иначе во Њукасл било срање.Поради отпуштањето на Хјутон играчите се побуниле,а еден од бунтовниците е и Керол.
Да го собереме детево дур е време,заедно со тој Тиоте(сличен ропач ко Есиен)и полна капа.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-ace-lampard-fit-tottenham-showdown-1305961

Ајде да го видиме и тоа чудо.

Иначе во Њукасл било срање.Поради отпуштањето на Хјутон играчите се побуниле,а еден од бунтовниците е и Керол.
Да го собереме детево дур е време,заедно со тој Тиоте(сличен ропач ко Есиен)и полна капа.
znaci sepak chelsea ima svetla strana-sto ne si ti transfer direktor :pos2:

В

Вори

Гостин
Боту,си го гледал Керол еднаш во животот па да кењаш или лупаш на невидено?
21 година има,одлична конституција,страшен сенс за гол,брз,подвижен,добар играч со глава.Што сакаш појше?Или може Калу е подобар од него?
А,овој Тиоте е сличен ко Есиен и во градба,а и во игра.Копач голем..баш една таква будала е потребна во Челзи.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Боту,си го гледал Керол еднаш во животот па да кењаш или лупаш на невидено?
21 година има,одлична конституција,страшен сенс за гол,брз,подвижен,добар играч со глава.Што сакаш појше?Или може Калу е подобар од него?
А,овој Тиоте е сличен ко Есиен и во градба,а и во игра.Копач голем..баш една таква будала е потребна во Челзи.
Морам тука да направам една исправка. Есиен не е копач (барем не според мене). Копач беше Балак.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Бунтовник ? :))
Само ова го има изјавено/напишено на твитер : Stunned.
А после тоа : I dont want to go anywhere, newcastle is where I belong. I am 100% commited.
Жалам Даворче,Дедо Мраз нема да ти ја исполни оваа желба,барај друга имаш уште време.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom