Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене па ми е криво тоа што бев сигурен дека сезонава ќе ги тепаме гнидине Тотенхем на тој нивни стадион,арно ама се надевам дека Хари ќе има милост.

Знам дека не побара.Само ти понудив аватар каде што е насмеан.
Помина времето за такво нешто. :toe:

Сега некој следен барај насмеан, Рајкард на пример? А можиш покрај насмеан Рајкард, да ми го најш и овенат Рајкард. Да бидиме спремни и за почетокот и за крајот. :icon_bigg

Ова е годинашна, од Давор е од лани. Па изброј ги играчите, имаш 10 појќе на таа, а ќе го видиш и Шеваченко. :pos2:
Мене појќе ми личи ко на кадар од Изгубени.... :raz:

Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:

Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:
Добро де, небитно. А секако дека ланската е поубава кога го има Шевченко на сликата, а и Анчелоти е малку пополничок.

--- надополнето ---

Нашите маки со Лампард ќе исчезнат само ако госпоѓицата го смени мислењето....
http://www.thisislondon.co.uk/showb...y-for-children-yet-says-christine-bleakley.do

...тогаш барем конечно ќе се тргни настрана и нема бесцелно да се чека да биди Мојсеј за Челзи.

Ај заборавете малце на ПЛ и сите резултати последниве месец дена. Следува натпревар во ЛШ каде што се изгледа совршено :)
Пет натпревари, пет победи (ме потсеќа на почетокот на ПЛ :icon_mrgr). Се надевам на победа, максимален учинок во групата. Колку да бидеме најдобри во нешто годинава де :)
Очекувам сличен состав како оној против Жилина на претходниот натпревар

Турнбул
Босингва - Брума - Тери - Анхолт
Есиен - Микел - МекЕкран
Стариџ - Дрогба - Какута

Тоа ќе ни биде изгледа единствена сатисфакција сезонава.Мада чисто сумњам дека ќе тепаме во Марсеј.Секогаш нивниот стадион бил пеколен,така да очекувам нерешено или пораз.

Уште една добра слика, ја препорачувам за аватар...

ontheropes.jpg

За 1 саат му е роденден.

Terry-grabs-red-card.jpg

john-terry-captain_1573402c.jpg

TerryKissesBadge_468x568.jpg

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НАЈГОЛЕМА ЛЕГЕНДО НА ЧЕЛЗИ !!!

CAPTAIN FANTASTIC !!!

Среќен роденден капитену.Со Лампард заедно,најомилените мои играчи,што играат со срце за Челзи и што гинат на терен.
Кај што става Тери глава,таму никој нормален не става нога! :)

Според мене не најквалитетен дефанзивец. Ама копито, копито отепано, со скорни. Ко да има три биволовски мадина. Алал вера за тоа. Главојните манчестерски, ливерпулски и слични не го мразат за друго, туку токму заради тоа - пошто неговиот карактер често им ги мати сметките, особено на манчестерските офци (ко што ни покажува првата слика од СуперФренк погоре). Среќен нека му е роденденот, тешко го кажувам ова пошто знам дека е многу нереално, ама сакам до крајот на неговата кариера да го видам со „големите уши“ на УЕФА во рацете. И то е то.

Според мене не најквалитетен дефанзивец. Ама копито, копито отепано, со скорни. Ко да има три биволовски мадина. Алал вера за тоа. Главојните манчестерски, ливерпулски и слични не го мразат за друго, туку токму заради тоа - пошто неговиот карактер често им ги мати сметките, особено на манчестерските офци (ко што ни покажува првата слика од СуперФренк погоре). Среќен нека му е роденденот, тешко го кажувам ова пошто знам дека е многу нереално, ама сакам до крајот на неговата кариера да го видам со „големите уши“ на УЕФА во рацете. И то е то.

Ќе биде многу жално таква капитенчина да не го видиме со тој трофеј. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom