F
fantomX
Гостин
Кој побара вакво нешто? Јас не.
Кој побара вакво нешто? Јас не.
Знам дека не побара.Само ти понудив аватар каде што е насмеан.Кој побара вакво нешто? Јас не.
Помина времето за такво нешто.Знам дека не побара.Само ти понудив аватар каде што е насмеан.
Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:Ова е годинашна, од Давор е од лани. Па изброј ги играчите, имаш 10 појќе на таа, а ќе го видиш и Шеваченко. :pos2:
Мене појќе ми личи ко на кадар од Изгубени.... :raz:
Добро де, небитно. А секако дека ланската е поубава кога го има Шевченко на сликата, а и Анчелоти е малку пополничок.Несфатливо сум го постирал сето тоа. Сакав да кажам дека ланската е поубава. А потоа ја постирав новата зошто Давор неможел да ја најде. :smir:
Ќе биде многу жално таква капитенчина да не го видиме со тој трофеј.Според мене не најквалитетен дефанзивец. Ама копито, копито отепано, со скорни. Ко да има три биволовски мадина. Алал вера за тоа. Главојните манчестерски, ливерпулски и слични не го мразат за друго, туку токму заради тоа - пошто неговиот карактер често им ги мати сметките, особено на манчестерските офци (ко што ни покажува првата слика од СуперФренк погоре). Среќен нека му е роденденот, тешко го кажувам ова пошто знам дека е многу нереално, ама сакам до крајот на неговата кариера да го видам со „големите уши“ на УЕФА во рацете. И то е то.