Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А,што е битно?
Со ова можеш да видиш колку Челзи е мизерен.Кога конкурентите зад него имаат по седум нерешени,а Челзи им бега само два бода.Е тоа е трагично.

Само затоа што немаат ниеден пораз? Don`t make me laugh.
...и зато шо се реални претенденти во сите конкуренции + имаат еден трофеј со фантастична победа над, види види, најдобриот тим, неверојатниот состав, годинашен победник на Европската Лига на Шампиони!

Не знам кој е човеков, ама имам солидни забелешки...
Во шо минатогодишниот тим на Челзи бил убедлив? Во бодот пред Манчестер Јунајтед на крајот?
Абрамович одамна штеди, барем кога е Челзи во прашање. Сега штеди и клубот, и то на големо.
Не е точно ова за Реј Вилкинс, неговото влијание не беше толкаво колку шо е прикажано во текстов. Само неговото заминување е во многу специфичен момент и направено на уште поспецифичен начин, и двата услови се контра Челзи.
Анчелоти нема да бара засилувања од Абрамович.

Не може конкретно да се каже дали ова е почеток на пад или не. Ама слободно можи да се потенцира дека маглата е се погуста и погуста и Челзи е се поизгубен и поизгубен во неа.
И последново е најголема катастрофа, авторот да ја провери овосезонската статистика на Манчестер Јунајтед пред да се бламира со вакви констатации кои се целсоно грешни! Јунајтед немал сјајни резултати сезонава?! Ау!

Види шефе, дали си свесен дека во овие моменти разликата меѓу Манчестер и Челзи ни е битна колку едниот и единствен кислороден атом во еден молекул вода кој беше во замрзната агрегатна состојба и висеше во рамките на еден мранзул на покривот од двекатната куќа на комшиве пред некои пет години? Жити религијата ваша посрана манчестеровска, не замарај. :smir:

Јас не знам кој е „вистинскиот Рамирес“ и околу то не можам многу да коментирам. А овај Рамирес кој игра во Челзи е, како го имаа наречено на цфцнет, headless chicken. Или „мува без глава“ по наше. А то според мене, не е од отсуството на Лампард туку од негова тотална тактичка неспремност и неподготвеност за тим ко Челзи и сум длабоко песимистички настроен кон него. Микел бар на 18 години дојде, овај 24 веќе има.

Челзи не е во криза, Челзи „плови“ низ страшно густа магла и е се поизгубен и поизгубен.

Нејмар, тој шо го нареков гнасно копиле шо не искористува за да добие нов, побогат договор? А ти како викаше, не ми текнува...? :raz:

Ефтини пари? Најновото англиско чудо?! :vozbud:

Барам од модераторите бан заради перверзност. :tv:

Приметете ја терминологијава:
He will split the initial period between assisting First Team Coach Carlo Ancelottiand updating his coaching qualifications as he takes on this bigger and more influential role.

Конечно! Конечно почнаа да ја користат вистинската терминологија за хиерархијската поставеност на клубот - Карло Анчелоти НЕ Е МЕНАЏЕР на Челзи, тој е САМО ТРЕНЕР! Сега си велам оти и фанојве шо не увидоа досега, сега ќе увидат.

Нашиот нов асистент на тренерот на првиот тим.

Не е Твиди бе ова сега? Ешли можи да е ваков или онаков, ама шо па тогаш уште му го носи презимево иако разведени? После Ешли не чинел. :toe:
She wanna be famous..

--- надополнето ---

Иначе маглава не води право у провалија.

Битно е,пошо фантом вели дека се фантастични и сјајни,а јас велам дали 10 утакмици(да кажеме дека се толку) се репер за фантастичност и брилијантност.И во крајна линија,не гледам зошто би дискутрирале за Манчестер пошто ова е фан клуб Челзи и е битно да гледаме Челзи како игра,а не другите.А за статистики . . .

http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

--- надополнето ---

...и зато шо се реални претенденти во сите конкуренции + имаат еден трофеј со фантастична победа над, види види, најдобриот тим, неверојатниот состав, годинашен победник на Европската Лига на Шампиони!

Колку што знам ти минатата година велеше да не се креваме толку за победата над Јунајтед во Комјунити Шилдот,тоа е еден вид на пријателска уткамица.Или грешам? :toe:

Битно е,пошо фантом вели дека се фантастични и сјајни,а јас велам дали 10 утакмици(да кажеме дека се толку) се репер за фантастичност и брилијантност.И во крајна линија,не гледам зошто би дискутрирале за Манчестер пошто ова е фан клуб Челзи и е битно да гледаме Челзи како игра,а не другите.А за статистики . . .
http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

--- надополнето ---
Колку што знам ти минатата година велеше да не се креваме толку за победата над Јунајтед во Комјунити Шилдот,тоа е еден вид на пријателска уткамица.Или грешам? :toe:
За мене е појќе од фантастично кога еден тим чија игра смрди (-ше? - последно ги гледав пред месец дена) корни на гомно надалеку се уште нема пораз, има еден трофеј и е во игра за сите останати. За разлика од Челзи, кои веќе го покажаа својот максимум на почетокот, а веќе имаат 5 порази, сите во страшно чувствителни дуели.
Не статистика за Премиер Лига, види ја статистиката на Манчестер Јунајтед како клуб за сезонава, има на википедија се фино составено.

Можи да сум велел, не памтам, можи. Пошто тој дуел заврши 2-2 и единствено нешто во шо Челзи се истакна пред Манчестер Јунајтед беше психолошката стабилност за пеналите, за шо паматам дека го потенцирав како заслуга на новаците во тимот, Карло Анчелоти и Бруно Демикелис.

Од овосезонскиов Комјунити Шилд шо да извајме? Калу даде гол. Друго?

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14891%3A----70--&catid=4%3A2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
А овој нека се лечи.

--- надополнето ---

За мене е појќе од фантастично кога еден тим чија игра смрди (-ше? - последно ги гледав пред месец дена) корни на гомно надалеку се уште нема пораз, има еден трофеј и е во игра за сите останати. За разлика од Челзи, кои веќе го покажаа својот максимум на почетокот, а веќе имаат 5 порази, сите во страшно чувствителни дуели.
Не статистика за Премиер Лига, види ја статистиката на Манчестер Јунајтед како клуб за сезонава, има на википедија се фино составено.

Можи да сум велел, не памтам, можи. Пошто тој дуел заврши 2-2 и единствено нешто во шо Челзи се истакна пред Манчестер Јунајтед беше психолошката стабилност за пеналите, за шо паматам дека го потенцирав како заслуга на новаците во тимот, Карло Анчелоти и Бруно Демикелис.

Од овосезонскиов Комјунити Шилд шо да извајме? Калу даде гол. Друго?

За мене нерешено е исто како пораз,само малата разлика која ја гледам е 1 бод.И доста веќе дискутираме за Манчестер пошто ќе нагласам ова е фан клуб Челзи.

Пасторе беше мета на Челзи пред да оди во Палермо. Дали е и сега? Мое цврсто мислење е дека то не е случај, дури би можел и да тврдам дека не е така.

--- надополнето ---

Пасторе беше мета на Челзи пред да оди во Палермо. Дали е и сега? Мое цврсто мислење е дека то не е случај, дури би можел и да тврдам дека не е така.

Миралем или Џагоев,не ни требаат префорсирани играчи кои наводно вредат 70 милиони.
Пасторе го направија исто како Меси,жими К!

Абе не вредат 70 али според играта сезонава вреди сигурно повеќе од Џагоев. За Миралем не коментирам зошто не сум го гледал сезонава.

Абе не вредат 70 али според играта сезонава вреди сигурно повеќе од Џагоев. За Миралем не коментирам зошто не сум го гледал сезонава.
Колку вреди повеќе? 60 милиона или 50 ??? Дај не ме заебавај бе,овој за у лудница е. Весли Снајдер,Робен и Озил заедно не вредат 70 милиони,а не пак Пасторе ебате . . .

Миралем или Џагоев,не ни требаат префорсирани играчи кои наводно вредат 70 милиони.
Пасторе го направија исто како Меси,жими К!
Миралем или Џагоев се твои желби.Реалноста т.е управата на Челзи е нешто сосема друго.

Колку вреди повеќе? 60 милиона или 50 ??? Дај не ме заебавај бе,овој за у лудница е. Весли Снајдер,Робен и Озил заедно не вредат 70 милиони,а не пак Пасторе ебате . . .

Абе не вреди за 70, нуту за 60, ниту за 50..Збрлавен е пазарот, тоа е. Само направив споредба со други играчи. А и остај го ти Зампарини, тој така зборува за сите играчи и после цената им ја спушта на 3 пати помала :D

Миралем или Џагоев се твои желби.Реалноста т.е управата на Челзи е нешто сосема друго.

Ама, пак не можеш да го оспориш фактот дека еден ден ке стане голем играч.... Релевантно е тоа, но ги има сите предиспозиции.. Во Палермо, само тој дава голови, некни имаше хет трик, има асистенции и сл.... Добар дриблинг, па убеден сум дека некој ке плати, можи не 70 милиони, али едно 40 сигурно... Зошто ? Кога за еден Џеко се „вртат“ суми од 30 - 40 тогаш.....

Едно е сигурно, не е повеќе времето како порано, кога се купуваа играчи за 5,6 или 7 милиони евра, и кои станаа икони, на тимовите, како Ѕола, Пирес, Солскјаер и сл.... Но, други се времињата.... Па, не дај Боже, Сити да се заинтересира за него... :)

Изгледа тргнуваме по нов србин,станува збор за играчот на Борусија Невен Суботич..
507.jpg

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...sia-dortmund-defender-neven-subotic-but-will-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom