F
fantomX
Гостин
Влезе еднаш ко замена, со Стоке или некој таков, на Стемфорд Бриџ знам беше. Друг натпревар мислам дека нема за Челзи.Ни еден меч не го видов.
Влезе еднаш ко замена, со Стоке или некој таков, на Стемфорд Бриџ знам беше. Друг натпревар мислам дека нема за Челзи.Ни еден меч не го видов.
Па каква друга корист имаме од Анчелоти тогаш?Не е точно. Тери е цар. :tv:
Ќе мора.
Добро бе, колку можи да е спремен Лампард кога во средата не беше спремен ни за на клупа? И ве молам, не сакам да видам одговор дека МекЕкран ја заслужил клупата.
Точно така, сме биле во далеку полоша форма, ама тимот бил исто толку „далеку“ поквалитетен - впрочем стаса и во финале на ЛШ, вака или онака, таа лоша форма поминала. Додека тоа шо овај тим го прикажува моментално е максимумот, појќе не можи. А то шо го прикажува, тој максимум, е загрижувачки малку.
Фала, честита победа над сити.
Тренер на резервите е Стив Холанд, асистент менаџерот(до денеска Вилкинс) никогаш не работи со нив, како можи да има лоши резултати кога воопшто не е одговорен за нив?
Мое мислење - уште едно кадровско решение на клубот, во кое Анчелоти можи да учествува само со свое мислење и ништо појќе. Само шо симптоматично е да платата на асистентот е толку проблематична за клупската управа, па зато ќе претпоставам дека проблемот е некој друг. Ако пак случајно парите се проблем, тогаш сме многу подлабоко во гомна отколку шо мислам.
А шо и да е причината за заминувањето, истото е напраено на еден многу невкусен начин од страна на клубот, со едно никакво соопштение од три реда. Следни се Какута и Борини, веќе не мислам дека тие двајца ќе бидат играчи на Челзи и во следната сезона, а можда ни во следната календарска година воопшто.
И?
И ја мислам дека добра замена би бил Зола,али дали ќе прифати за асистент?Повеќе сака да е тренер на ЧелзиВелат дека Зола ќе дојде како асистент...
Добро би било тој да го замени Вилкинс...
Многу фино кажа, тренер, не менаџер. Тренерот само ги тренира и поставува играчите, но нема глас во носењето играчи и слични работи...Па каква друга корист имаме од Анчелоти тогаш?
Тој е еден од најдобрите и најискусните тренери ако тој не знае што е добро и не се слушаат неговите совети и мислења тогаш кој ?
Затоа и пропаѓаме, тонеме, и шо викаш ти магла око нас, уште повеќе ќе тонеме и ќе се згуснува маглата додека не се изгубиме..зошто?...затоа што имаме теле од тренет кој само ќути и прави како му наредуваат..
Не ме импресионира ко тренер. Одличен играч беше, ќе видиме како ќе е ко тренер. Мада се сомневам дека ќе го биде...Велат дека Зола ќе дојде како асистент...
Добро би било тој да го замени Вилкинс...
Според мене, Пеп нема ни Т од тренер. Го бива само за мотиватор. Слично ко Клинсмен. Ако беше добар тренер, ќе направеше замена против нас прехлани. Не знаеше што да направи, само грицкаше нокти...Добро де,видиш и Гвардиола беше добар ко играч,ама затоа и добар тренер сега е.
Плус Ѕола беше тренер на Вест Хем,со тие играчи толку успех.И Пеп да беше тренер на Вест Хем исто ќе беше.
Нека дојде како асистент,ќе влијае позитивно на играчите ќе биде голем мотиватор.Нека ја научи работата од дебелиов па после може да го превземе кормилото.
Добро де,видиш и Гвардиола беше добар ко играч,ама затоа и добар тренер сега е.
Плус Ѕола беше тренер на Вест Хем,со тие играчи толку успех.И Пеп да беше тренер на Вест Хем исто ќе беше.
Нека дојде како асистент,ќе влијае позитивно на играчите ќе биде голем мотиватор.Нека ја научи работата од дебелиов па после може да го превземе кормилото.
Frank Lampard will be out of action for another two to three weeks having ended yesterday's training session with a fresh muscle injury.
The vice-captain was on course for a return in Sunday's game but Carlo Ancelotti announced today (Friday) that the player suffered an injury to an abductor muscle in the groin area. It is not a reoccurrence of his previous injuries.
Alex is also ruled out of the Sunderland game. The defender has a knee injury but Nicolas Anelka returns having missed the midweek win over Fulham with a back problem.
Лампард пак се повредил на тренинг