Тоа тоа, сите е*ачи кај нас, ај и рибери........:pos2:
Тоа тоа, сите е*ачи кај нас, ај и рибери........:pos2:
Е не можи по мене ќе оди !
Ах Романе,мамето твое ...
:back:
Смешно е ова,се знае дека ако си оди од Јунајтед ке оди во Реал
и мене ми е праве кеифот,особено по денешниов натпревар, да на местото од анелка, малуда да бега десно, луднициИ МекЕкран има договор до Јуни 2011 и нему треба да му се продолжи договорот.
Иначе заебите вие Руни,дај да го земеме Бејл ние
Не е то работава...Не знаеме да ги зачуваме талентите и потенцијалот кој го имаме,тоа е тоа.
И Џо Кол изјавуваше многу работи, па ојде јабана. Додуша придонесот на Џо и придонесот на Иванович се дијаметрално спротивни по секој поглед, ама се бидува.Агентот на Иванович изјавил дека преговорите за нов договор се во тек, и дека Иванович сака да остане во Челзи :]. Анчелоти сигурно не го форсира Какута за ѓабе, се` е само прашање на време
МекЕкран потпиша професионален договор во август, сигурен си оти договорот е само на една сезона?И МекЕкран има договор до Јуни 2011 и нему треба да му се продолжи договорот.
Иначе заебите вие Руни,дај да го земеме Бејл ние
Значи со одиграни нецели 90 минути се на се, и тоа се во моменти кога противникот физички е доста паднат - тој стана потенцијална ѕвезда на Челзи дури и во странски списанија или шо и да се. Дебилизам, ама не е детето криво, тој дембелот на клупа е крив. Шо списание инаку то, кај можи да се најди?Читав баш денеска во едно спортско списание(спрско од кладилница Моцарт)дека МекЕкран има договор до Јуни 2011 година.Имаше цел текст за него,и како тој бил потенцијална ѕвезда на Челзи...Можеби грешам,не знам.