Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абре преку прстот ми за Нејмар и Сантос тие па со сила глумат лудило.
Кога сме кај лудилото сега ми дојде добра меморија од 2006-2007 сезоната со лиглињата Евертон.
Која утакмица...
најлуда утакмица ! оваја година челзи за малку ја изгуби титулата !

^ Ја изгуби поради тоа што сите им правеа услуга на Јунајтед. Евертон,Виган.
Овие лузериве со нас душата на терен ја оставија а со Јунајтед Невил фаулираше за пенал да има за Јунајтед,ама тоа е Руни па за година некоја и Родвел па после имало услуги епа ќе има.П.с оној Ди Санто е врв на Арнесен мамицата негово заедно куферите и оут од Челзи.Аман абрамович уште тоа среди го.

Ќе не има викендов на Спорт клуб +, тие што се на Телекабел би требало да ја фаќаат :).

фудбал
Челзи го сака Ван дер Варт
Иако холандскиот репрезентативец, Рафаел ван дер Варт најави дека нема намера да си замине од Реал Мадрид, сепак по промоцијата на новото засилување на Кралскиот клуб, Месут Езил се активираа неколку понуди од големите европски тимови.

Прв, кој реши да испрати понуда до Реал Мадрид е Челзи. Според медиумите во Шпанија, клубот од Стемфорд Бриџ за комплетирање на трансферот на Ван дер Варт понудил сума од 15 милиони евра.

Робињо може сеа да си го земеме сигурно им стојат дресовите уште во некој подрум...

Робињо може сеа да си го земеме сигурно им стојат дресовите уште во некој подрум...
тој најмар го советува данеиди кајнас :nenene:тој ќедојт

--- надополнето ---

Ван дер Варт јас сум занего

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2127173,00.html
THE THURSDAY INTERVIEW: NICOLAS ANELKA
'At Liverpool I was only there for six months so it is difficult to judge. At Bolton I was playing up front alone and that is a different role to play in football,' he began to explain.
'Now I like the way I am playing but I have always liked to create goals and give assists because I like to win. When you want to win, even if you don't score you want to make someone score and this is what I did last weekend.'For me when you score and when you create a goal, it is the same. When you like football, I think you must like to do both as well.''I will try to do better this season' he grinned when asked if he is happy with those facts. 'I will try to score more and I will try to do more assists but as I say, the most important is to win games and I am sure even if I don't score, even if I don't give assists then someone else will do it. 'This is the power of Chelsea. We have a lot of good players and everybody is capable of giving something on the pitch.'

http://www.adifferentleague.co.uk/p...-latest-anelka-turns-back-on-french-team.html

Челзи значи нуди последна понуда за Нејмар 25 милиони..ама на друго место читав,дека идиотите ставиле цена од 35 милиони колку да не откачат.Ама глупи се.Кога-тогаш Нејмар пак ќе им замине,така да исти курац.
А,Челзи со право нема да даде 35 милиони за 18 годишен играч,така да од Нејмар ништо.
А,баш сакав да заигра кај нас.

Исто така и сме понудиле 16-7 милиони за Џек Родвел од Евертон.

Ќе не има викендов на Спорт клуб +, тие што се на Телекабел би требало да ја фаќаат :).

Од Скопје си?Јас не ја фаќам :/

^ Ја изгуби поради тоа што сите им правеа услуга на Јунајтед. Евертон,Виган.
Овие лузериве со нас душата на терен ја оставија а со Јунајтед Невил фаулираше за пенал да има за Јунајтед,ама тоа е Руни па за година некоја и Родвел па после имало услуги епа ќе има.П.с оној Ди Санто е врв на Арнесен мамицата негово заедно куферите и оут од Челзи.Аман абрамович уште тоа среди го.

Уште ли се лажете бе ццц :D

Прво, ММЕ за Кајгана ако пак ми снема нешто од постов.

Кој според вас е подобар ? Нејмар или Лукаку ?
Неспоредливи. Во ниеден поглед.
Лукаку никогаш нема да биди ни блиску ко Дрогба, не е толкаво гомно на терен и вон него. Голем дел од то шо се вика Дидиер Дрогба е неговата самобендисаност, кој инаку би купил стотици дресој од клупската продавница само за да го добие облогот со соиграчите чиј дрес ќе биди најпродаван. Што направил со дресовите, патем? Ги пратил во племето негово да ги носат. :tv:

оваја година челзи за малку ја изгуби титулата !
Шо за малку, не беше ни последно коло, против Арсенал на Емирати.

П.с оној Ди Санто е врв на Арнесен мамицата негово заедно куферите и оут од Челзи.Аман абрамович уште тоа среди го.
Ди Санто е „откритие“ на јужноамериканските скаути на Челзи.

Прв, кој реши да испрати понуда до Реал Мадрид е Челзи. Според медиумите во Шпанија, клубот од Стемфорд Бриџ за комплетирање на трансферот на Ван дер Варт понудил сума од 15 милиони евра.
Жими таквото 15 милиони евра за курлето. 7-8 и можи би бркале работа.

Исто така и сме понудиле 16-7 милиони за Џек Родвел од Евертон.
Лага. Единствена вистина е дека го прашале Анчелоти шо мисли за него и овај рекол конкретно и едноставно ко по обичај: Тој е добар играч.

Уште ли се лажете бе ццц :D
Не сум по теории на заговор, ама дека Моес е еден од газолижачите на Фергусон, е. :toe:

тој најмар го советува данеиди кајнас :nenene:тој ќедојт

--- надополнето ---

Ван дер Варт јас сум занего

ти суруш научи да пишуваш па после коментирај ко од село од пагаруша да си...

Ептен ја раздолжи ја работава.Исто како со Рамирес.
Штом овие од Сантос се курчат,треба да им го туриме поштено и да бркаме друг играч.
Уште 10 дена има до крајот на трансфер периодов,затоа би било што подобро да ги искористиме и да купиме некој.
Ја да сум ко управава наша,ќе појдам до Манчестер и ќе се испазарам играчи ко Ричардс,Ајланд па и Компани и мирна глава.
Ем ќе ги земеме поефтино,ем ќе добиеме квалитетни играчи кои само ви Сити се третирани како ,,ѓубре,,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom