Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
da da u celzi ic pari ne mu davaat na igracite eve jon tery trpi za leb
pa i jas da sum kako ozil nema da igram za bez pari vo celzi i ke otidam vo real za pari da igram hehe

--- надополнето ---

Со кој памет отишол таму,коа знае и сам дека нема да игра прв тим.
Има премногу играчи на таа позиција,а и општо од среден ред.
А,да одеше во Челзи или Манчестер ќе беше сигурно во прв тим,и еден од носителите на играта.
Ама кој го ебе,нека му е со среќа таму...само се надевам дека нема наредна сезона да бара да се врати во Бремен или да каже дека уште од мал сакал да игра за Челзи...
pred lampard ke igrase ozil?

Анелка со казна од 18 натпревари да не игра за Репрезентацијата на Франција,ова дефинитивно значи крај на неговата репрезентативна кариера.

Шо стори бричење...

Да сум на нивно место дрес од репрезентација пак не облакам, мада Блан не е како ропакот што ги редеше по хороскоп :tapp:

realnosta e ova ako celzi zemi igrac mladite igraci keni sjojdat i onaka nemoza da se probijat so ovaj sostav nie sakame da dojde ozil naymer i drugi no i kakuta da ostani treba malcem dase forsira mladive svarno ima talenti samo treba dase klavat da igrat tro pojke staric e pojak zamene od naymer i uhodan evo premier liga a ovaj kese kurci ikedrzi mesto vo startnite zato sokeje skapo kupen staric e cver toj e idninata na celzi

--- надополнето ---

Ван Дер Варт на маки по трансферот на Озил

Бре, го разбирате батето Ивица со точка шо пишува или и на вас слабо ви иде? :)

Стварно Ивица, пишувај со кирилица, вака ништо не се разбира.

Ако се докаже ќе игра 38 од 38 можни натпревари. Во Реал моментално никој нема загарантирано место во првиот состав. Мурињо е Мурињо, и кај него секогаш играат најдобрите. Сега се зависи од него, не зависи ништо од Реал дали ќе игра или не прва постава. Со повредата на Кака тој ќе биде прв избор на таа позиција, и ќе има 3 месеци да докаже дали стварно вреди. Ако докаже ќе си игра прв состав, ако има подобри од него ќе си грее клупа. И точно е дека има многу играчи на таа позиција, ама далеку е 31 август, до тогаш еден сигурно ќе си замине, би требало ВДВ. Остануваат Каналес кој не е дораснат сеуште, Гранеро кој не може никако да биде прв избор на таа позиција, и повредениот Кака.

Баш спротивно, тоа е проблемот на Мурињо, што има недопирливи 8-9, не ги мења, па не знам што да е. Така многу млади играчи во Челзи отидоа по ѓаволите... Диара, Џонсон, ШвП, итн

pa neznam kako dago napram kirilica

alt + shift ако имаш кирилична подршка.

Ако немаш Go Control Panel > Date,Time,Language and Regional Options > add oher languages > Под таск барот Language кликни Details > и сеа под Input Language ќе си одбереш FYRO Macedonia и ok

Uaaaaaa! Kakov patriot si ti.. fyro.. :tapp:

I ja sakam da namestam kirilica, nemozam da go najdam ova posto mene mi e najnov vindosot, i kaj mene ce si pisue MACEDONIA!!!

Океј патриоту, ај ако сакаш уќути не мислам да се расправам и да се убедувам за таа тема. ... така напишав затоа што така го пишува таму, нормално ова се однесува за XP Windows за 7цата е поинаку.

фалави многу другарцина ме спасивте

--- надополнето ---

него залмие за анелка ко отапаја со казнава дај бозе до европското дасе разигра и дае најак от сите французи и даго молат да играт

Баш спротивно, тоа е проблемот на Мурињо, што има недопирливи 8-9, не ги мења, па не знам што да е. Така многу млади играчи во Челзи отидоа по ѓаволите... Диара, Џонсон, ШвП, итн

Не знам за Челзи, ама знам за Интер. Играа секогаш најдобрите. Прв пример Мунтари. Направи катастрофална грешка против не знам кој беше тим, и од наредниот натпревар почна да си ја грее клупата. Потоа Пандев, за кого многумина предвидуваа дека ќе седи на клупа во Интер. Се докажа, и на клупа го остави можеби најголемиот талент на Интер, Балотели. Имаше уште некои, али овие така ми текнаа, еве исто и Мота сврза 2-3 добри натпревари, и потоа нонстоп беше стандарден во првиот тим..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom