Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Геј Какута?
Па види прогуглај малце и ѕирни на јутуб,па ќе видиш кој е тој Гаел Какута.
А,со оглед на тоа дека си неписмен,не се зачудив што не знаеш кој е тој.

Хах овој Боби си има комплекси или незнае да чита...Хахах Мурињо сејс Хелло то Боби.

Боби[Мкд];3726049 напиша:
Озбилно, кој е овоој Геј Какута за кој сме се запалиле? :O

Најдобриот поединец на Европското У19,кое се одржа пред 1 месец .

Neymar’s
agent Wagner Ribiero said:
“ Neymar is meeting with his
family, and they will decide what
they want. Then we will have a
conversation with Santos.
Everything will be decided this
week.

Еј знае ли некој кое коло играме со манчестер ...или уште нема извлечено ?

Ќе одлучува за неговата иднина неделава,ама искрено да ви кажам све мислам дека ќе не одбие затоа што е ептен млад.
Фамилијата ќе делува на таа одлука,Сантос,пријателите стекнати таму па и староњата Пеле.
Да се надеваме дека ќе се предомисли и дека ќе се приклучи на Челзи.

--- надополнето ---

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ght-Santos-warn-Neymar-Dont-sign-Chelsea.html

Заради овие идиоти,нема да го земеме.

--- надополнето ---

И уште нешто:

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...Mesut_Ozil,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm

Туркот ипак ги одбра парите и Реал Мадрид.Сигурен сум дека ќе ја грее клупата,ама кој го ебе.
Вакви алчни играчи не ни требаат.

Сега кога нема некој асолен плеј,ја би го зел Џагоев од ЦСКА.И така претходно бевме поврзувани со него,за 14-5 милиони ќе биде наш.
Плус Роки ќе вмеша прсти по руска линија,тогаш нема да има поголеми проблеми.

Ама тоа се мои желби секако,нема ништо конкретно.

^ Ај да кажеше дека отишол у Сити само ради пари, ама Реал е сепак Реал, најтрофеен клуб во Светот се така да ...

^ Ај да кажеше дека отишол у Сити само ради пари, ама Реал е сепак Реал, најтрофеен клуб во Светот се така да ...

Со кој памет отишол таму,коа знае и сам дека нема да игра прв тим.
Има премногу играчи на таа позиција,а и општо од среден ред.
А,да одеше во Челзи или Манчестер ќе беше сигурно во прв тим,и еден од носителите на играта.
Ама кој го ебе,нека му е со среќа таму...само се надевам дека нема наредна сезона да бара да се врати во Бремен или да каже дека уште од мал сакал да игра за Челзи...

Со кој памет отишол таму,коа знае и сам дека нема да игра прв тим.
Има премногу играчи на таа позиција,а и општо од среден ред.
А,да одеше во Челзи или Манчестер ќе беше сигурно во прв тим,и еден од носителите на играта.
Ама кој го ебе,нека му е со среќа таму...само се надевам дека нема наредна сезона да бара да се врати во Бремен или да каже дека уште од мал сакал да игра за Челзи...

Ако се докаже ќе игра 38 од 38 можни натпревари. Во Реал моментално никој нема загарантирано место во првиот состав. Мурињо е Мурињо, и кај него секогаш играат најдобрите. Сега се зависи од него, не зависи ништо од Реал дали ќе игра или не прва постава. Со повредата на Кака тој ќе биде прв избор на таа позиција, и ќе има 3 месеци да докаже дали стварно вреди. Ако докаже ќе си игра прв состав, ако има подобри од него ќе си грее клупа. И точно е дека има многу играчи на таа позиција, ама далеку е 31 август, до тогаш еден сигурно ќе си замине, би требало ВДВ. Остануваат Каналес кој не е дораснат сеуште, Гранеро кој не може никако да биде прв избор на таа позиција, и повредениот Кака.

Кој К му се мешаат на Нејмар не ми е јасно...сам ке одлучи дали ке дојде или не кај нас...ццц

Анелка со казна од 18 натпревари да не игра за Репрезентацијата на Франција,ова дефинитивно значи крај на неговата репрезентативна кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom