Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Нема некои весници блиски до Челзи, освен официјалната страна.. И Англичаните (The Sun, News of the world и остали) се само претпоставки, желби, а ништо официјално додека не биде напишано кај нас (chelseafc.com) :)

В

Вори

Гостин
Кој е овој?

Црнец е,тоа е битно!:icon_mrgr

Коа сме кај црнците,Фарса барала 25 милиони за Јаја Туре...хаха,да не го прецениле овој малку?

В

Вори

Гостин
Реал го проценува Есиен 25 милиони,значи Туре не е како Есиен и не вреди толку..чисто да споредиме..

Добар играч е,ама не вреди толку.А,и нема место за него во Челзи.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Шо ми е мене гајле Реал како проценува, само знам дека играч како Туре за помалку од 25 мил. е срамота да се даде.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Шо ми е мене гајле Реал како проценува, само знам дека играч како Туре за помалку од 25 мил. е срамота да се даде.
Има уште 1 години од договорот и ти ги проценуваш на 25 мил.?:kesa:
Ако извлечете повеќе од 15,добри сте :))

В

Вори

Гостин
Чувајте го!

Нека ви седи ко замена за дрвото Баскетс и за Кеита...и евентуално Фабрегас.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ќе видиме дали ќе седи замена. А и да дојде Фабрегас Барса нема шанси да игра без деструктивец така што Туре нема шанси да седи на клупа за сметка на Фабрегас :) Доста е за Барса, продолжете си со дискусија за Челзи.

В

Вори

Гостин
------Чави-----------
----Фабрегас------Иниеста
---Меси----Виља-------Педро

Па и не би рекол дека баш мора да игра со деструктивец.
Плус годинава Туре не доби шанса пред горенаведените,па сега со Фабрегас не ни очекувам да заигра.

15 милиони реалната цена за тој играч,ни евро повеќе!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.424
Момци... да имав буџет како Сити одма давав 35 за Туре....вреди....

F

fantomX

Гостин
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1281524/Champions-League-Forget-Debt-ridden-Chelsea-Manchester-City-Liverpool-face-exclusion-future-UEFA-set-ratify-new-financial-fair-play-rules.html

Ако се откажавме од Милнер тогаш да тргнеме по Јанг...јако играчиште е...млад,брз,техничар...
Ау, станувам алергичен на преценети англиски дебили од уште попреценетиот англиски клуб Астон Вила.

BENAYOUN: Oh God, please let it be a rumor only please, please, please!

TOURE: An underrated lad who has fallen out of Pep's plans due not passing as fluently as the others, not a problem here though,
Бенајун: Ќе прајме муабет ко ќе стани најдобар асистент во Челзи и ќе не однеси до ЛШ-титула. :pos2:

Туре: Па сигурно не е труп ко Оби Микел кој ко ќе види дека топката полека се приближува накај него, гледа шо побрзо да се покрие за никој да не му додај.

Дечки дајте некои линкови од весници што се блиски со клубот како кај нас пример што се АС и МАРКА
Нема во Англија „блиски весници“, англиските клубој не се држави ко шпанските иако се извикани заради странските газди, и кутрите Реал и Барса не можат глава да кренат од нив.

Кој е овој?

Црнец е,тоа е битно!:icon_mrgr

Коа сме кај црнците,Фарса барала 25 милиони за Јаја Туре...хаха,да не го прецениле овој малку?
Ако на англичани од Астон Вила пред се станувам алергичен, на црнци веќе станав. Оти вака или онака, Африка нема талент.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ма единствен играч од Астон Вила што заслужува да игра во поголем клуб според мене е Агбонлахор незнам зошто никој не е заинтесиран за " зверов ".

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Има уште 1 години од договорот и ти ги проценуваш на 25 мил.?:kesa:
Ако извлечете повеќе од 15,добри сте :))
Туре има уште 2 години договор,поточно до Јуни 2012.

Се извинувам за офтопикот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom