Абе..ја помислев стварно да се е*еш векот.Иронија брат.Играм к.рот.
Финтата ми беше да ти кажам,дека се што лета не се јаде.
Појасно...се што пишува и не е така точно.Логички ти е да се даде 130 милиони за еден играч?Јак напаѓач,ама за тие пари се прави екипа која ќе биде конкурентна на сите фронтови.
ПредСилва не го рачунај,тој е играч на Реал после светсково.
И на крај Ибранослонович ке дојде...:jaj:Ама Милнер е играч од среден ред,везњак.Ни треба ДА,но ни треба и напаѓач.
Агуеро не,Пато не го дава Милан,Џеко го сака таљанскиот фудбал,Ливерпул бара астрономски суми за Торес,Игуаин останува во Реал..што ни преостанува?
Да го вратиме Кежман или Креспо...
Нема шанси, 52 милиони бараат за некој што го викаат Ел Кун и против Фулам беше како дух, можам да претпоставам како би играл против други тимови Стариот рече дека влага во војна за Родвел, а за Кур не ми се верува ние да дадеме понуда.Манчестер ќе ни го земе Агуеро од пред нос.Сигурен сум во тоа.
Па после ко ќе праи растур со Руни,ќе се чудиме што сме пропуштиле...
кој дух што збориш.. играше страшно цели 120 мин и само со прекршоци можеа да го сопратНема шанси, 52 милиони бараат за некој што го викаат Ел Кун и против Фулам беше како дух, можам да претпоставам како би играл против други тимови Стариот рече дека влага во војна за Родвел, а за Кур не ми се верува ние да дадеме понуда.