Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Среќен роденден Петр!!! :back:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Да не се случи да земеме никој на крај :nesum:

В

Вори

Гостин
Манчестер ќе ни го земе Агуеро од пред нос.Сигурен сум во тоа.
Па после ко ќе праи растур со Руни,ќе се чудиме што сме пропуштиле...

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Подобро Милнер , него Агуеро. Не го бива Агуеро во Челзи , пошто нели он сака големи клубови. А Милнер е добар млад англиски играч , сезонава ја изигра на ниво , му лежи англиски фудбал , може да игра и по средина и како крило. Од друга страна јас го сакам Ленон. Ама на крајов на сезонава , како му тргна на Калу , незнам што да мислам.:toe: А сега ќе има многу шпекулации за Торес , и нереални понуди , така да ја не им обрнувам многу внимание. Сега не треба да се фрлат сите пари на некое звучмо име , туку треба да се донесат што повеќе квалитетни засилувања , за кои не е потребно многу пари. Друг играч кој сакам да дојде е Швајнштајгер , ама знам дека нема да го дадат , а покрај Балак во тимот може добро да се вклопи. И за десен бек до година ќе видиме кој ќе игра Босингва или Иванович. Ја би го заменил Босингва за некој друг играч ( по потреба и да се доплати ). А Карваљо стар е ама има искуство и добро игра , па може да дојде добро во ЛШ.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
јас сакам да ги донесат милнер,швајнштајгер и џеко...ако ги земат овие троица не се потребни други за наредната сезона.

В

Вори

Гостин
Ама Милнер е играч од среден ред,везњак.Ни треба ДА,но ни треба и напаѓач.
Агуеро не,Пато не го дава Милан,Џеко го сака таљанскиот фудбал,Ливерпул бара астрономски суми за Торес,Игуаин останува во Реал..што ни преостанува?
Да го вратиме Кежман или Креспо...

Иначе и јас го сакам Ленон.Брз,млад,квалитетен играч,англичанец згора на се.
Да напрајме трампа Џо-Ленон би бил ептен задоволен.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Иронија брат.Играм к.рот.

Финтата ми беше да ти кажам,дека се што лета не се јаде.
Појасно...се што пишува и не е така точно.Логички ти е да се даде 130 милиони за еден играч?Јак напаѓач,ама за тие пари се прави екипа која ќе биде конкурентна на сите фронтови.
Абе..ја помислев стварно да се е*еш векот. :)
Него..стварно шо е јак и добар е Торес,но ептен висока е сумата!За тие пари можат да се купат 3-4 доста квалитетни засилувања.
И супер би било да дојде Милнер..но само Сити да не понудат некоја висока сума за него,па нашиве да се откажа.

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/05/21/1935304/chelsea-plotting-outrageous-bid-to-bring-in-real-madrids

Излеа нашиве го сакаат да дојде..
Ги цитирам тие од Гол:Kaka shared a good working relationship with Ancelotti when both the player and manager were at Milan. Што значи добро би се слагал со Анчелоти :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Силва/Швајнштајгер и Торес/Пато би биле одлични трансфери,ама тешко да се остварат :(:(:(

В

Вори

Гостин
Силва не го рачунај,тој е играч на Реал после светсково.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ама Милнер е играч од среден ред,везњак.Ни треба ДА,но ни треба и напаѓач.
Агуеро не,Пато не го дава Милан,Џеко го сака таљанскиот фудбал,Ливерпул бара астрономски суми за Торес,Игуаин останува во Реал..што ни преостанува?
Да го вратиме Кежман или Креспо...
И на крај Ибранослонович ке дојде...:jaj:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Манчестер ќе ни го земе Агуеро од пред нос.Сигурен сум во тоа.
Па после ко ќе праи растур со Руни,ќе се чудиме што сме пропуштиле...
Нема шанси, 52 милиони бараат за некој што го викаат Ел Кун и против Фулам беше како дух, можам да претпоставам како би играл против други тимови :) Стариот рече дека влага во војна за Родвел, а за Кур не ми се верува ние да дадеме понуда.

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
да го земеме агуеро и милнер ќе бидам презадоволен,

Нема шанси, 52 милиони бараат за некој што го викаат Ел Кун и против Фулам беше како дух, можам да претпоставам како би играл против други тимови :) Стариот рече дека влага во војна за Родвел, а за Кур не ми се верува ние да дадеме понуда.
кој дух што збориш.. играше страшно цели 120 мин и само со прекршоци можеа да го сопрат

едит: дури и крис од гоал.ком ме подржува

Aguero: 7.5 – Constantly found pockets of space in which Fulham just couldn’t play him. He had particular fun down the left, where he gave Baird and Hughes all sorts of problems. Could have converted a chance or two himself, but he’ll no doubt settle for his winning late assist.“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom