Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Епа не знааш да ја разграничаш изгледе од останатиот текст.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Za fantom.
Nema sansi Kalou da igra pred KUn ako dojde vo chelsea..ke pokaze se vremeto.

A inace sme go barale i Benajun od Liverpul

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Кака нема шанси да дојде у Челзи..а по мое ја не би го менјал Кол за Кака и плус пари..Единствено што сакам да напраи Челзи е да го купи Торес,и некој добар среден играч..другото океј си е..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Каков Кака бре,што ви е на вас.Ешли не го даваме ни за Кристијано Роналдо,за Кака ми викаат овие..

В

Вори

Гостин
ЧЕЛЗИ Е НОВИОТ ШАМПИОН ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА!

Со 86 бода.
Со 103 постигнати голови.
Со 6 победи во исто толку натпревари против главните конкуренти Ливерпул,Манчестер и Арсенал.
Со вкупна гол разлика 12-1.
Со најдобриот стрелец во Премиер Лига,со 29 постигнати голови,Дидие Дрогба.
Со најдобриот асистент во лигата,со 14 асистенции,Френк Лампард.
Со најдобриот голман Петр Чех.

Е,сега нека рече некој дека не било заслужено и дека судиите ги симпатизирале Челзи..

После толку нервози,пцуења,водење на играчите во Аушвиц и така натаму,сепак оваа сезона излезе доста успешна.
Со освојувањето на двете најпрестижни титули во Англија,ПЛ и ФА Куп.

Сега и официјално ги повлекувам сите лоши зборови за некои од играчите,што ги кажав во текот на минатата сезона..што се тиче мене,се им се простува!

Најдобар трансфер:Дефинитивно!Карло Анчелоти.На почетоко можеби бев и малце скептичен,како тоа Анчелоти ќе го води Челзи,и дали ќе ни предстои уште една пропала сезона,но за наша среќа,дебелиов ме демантираше,со две титулу во деби сезоната.
Мислев дека ќе играме лош,типично таљански фудбал,што не е за око,мислев дека ќе победуваме едвај со по 1-0,но сето тоа беа само претпоставки,кои на крајот излегоа ептен лоши.
Човеков од скоро истрошени играчи,го извади максимумот...едно големо браво и секоја чест за него.
Се надевам дека наредна сезона,ќе го пополни мозаикот и ќе ја освои ЛШ!
Ќе ги цитирам фановите на Челзи,или пак ќе го напишам аватарот на Фантомот.
.....more than special!

Најлош трансфер:Хм...со тешко срце ќе го кажам ова,но рускиот Бекам,или ако сакате Јури Жирков!Не се вклопи во средината,повредите го мачеа цела сезона,па и кога играше не придонесе ништо посебно во играта на Челзи.Се надевам дека наредна сезона ќе биде по корисен и дека ќе изигра барем две класи подобро за разлика од оваа за него срање сезона.

Натпревар на сезоната:Според мене,оној на Олд Трафорд против Јунајтед.Утакмица која мислам го реши шампионот.Манчестер во тој период беше ранлив,без Руни,отпадна од ЛШ,ние фино лепо го искористивме тоа и затоа сега си се сладиме со титулата..

Најлош натпревар на сезоната:Сега се двоумам дали да го одберам оној со Шити,т.е двата со нив,или решавачкиот со Тотенхем,ама ке го одберам овој вториов.
Утакмица која решаваше за титула,која мораше да се добие,ние ја изигравме тапа,тиња,срање.Дозволивме евреите да не надиграат,и да не победат,и со тоа да обезбедат ЛШ.
Но,нели само добрите работи се памтат,така да ќе се трудам овој меч да го заборавам..

Ме мрзи да пишувам сеа,иначе имам уште,но за тоа потоа.

C'MON CHELSEA!(со жабарски акцент,ко што викна дебелиот).

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
В

Вори

Гостин
Се поблиску сме до Бенајун!

Не знам стварно што да мислам за трансферот,не е лош играч,ама како замена за Кол да гледаме во израелецов?Некако,глупо е.

Наместо да запнеме по Ди Мариа..

F

fantomX

Гостин
На позајмица викаш а ? Ај честито трасфер. :pos:

Не ломотете за џабе, Кака, Бензема, Игуаин, ниту еден од овие не си оди. Играчи кои дојдоја ланската сезона за голема сума, ке си оделе. Абе ај можи ако дајте дупло. Кака = Ешли + 65 мил. Вака бива. А Игуаин ке си го продолжи договорот пред светско.
Интересна перцепција.
28-годишен играч кој во минатава сезона е многу уназаден да го платиш дупло. Па и да го дајш најдобриот лев бек во светот (кога е на врвот на својата форма).

Za fantom.
Nema sansi Kalou da igra pred KUn ako dojde vo chelsea..ke pokaze se vremeto.

A inace sme go barale i Benajun od Liverpul
Само нека дој (не дај Боже), па ќе прајме муабет.
Играта на Бенајун е супер....т.е. БЕШЕ супер, пред 2-3 сезони. Сега тешко.

Сега и официјално ги повлекувам сите лоши зборови за некои од играчите,што ги кажав во текот на минатата сезона..што се тиче мене,се им се простува!

Најлош трансфер:Хм...со тешко срце ќе го кажам ова,но рускиот Бекам,или ако сакате Јури Жирков!Не се вклопи во средината,повредите го мачеа цела сезона,па и кога играше не придонесе ништо посебно во играта на Челзи.Се надевам дека наредна сезона ќе биде по корисен и дека ќе изигра барем две класи подобро за разлика од оваа за него срање сезона.
Шо им се простува бе? Шо го посрамотија клубот на светска сцена против Интер?
Жирков е рускиот Роналдињо, не Бекам. И не е полош трансфер од Стуриџ, во кого добивме размазано детиште кое не беше способно да се пробие ни пред килавиот Калу. Сепак ајде, мож да биди нешто од него, ќе видиме. Но за изминатава сезона то е.

http://www.goal.com/en/news/3171/goalcom-season-awards-2009-10/2010/05/19/1932128/goalcom-special-premier-league-awards-2009-10

Овие фалат уште да му дадат едно :pusk: на Гејчестер... Ало Евра пред Иванович?. Руни пред Дрогба?... А најтрагичното најдобиот голман во Премиер не е ни спомнат.
lampard vs fabregas = lampard would win those award if only he play for manure.

Сега гледам за Виља во Барселона, ете ви уште едно пропуштено играчиште, иако сум малку скептичен дека би успеал во Англија. А не за Ибрахимович ќе прајме муабет, мрза, напумпан дебил од пари и слава. :uvo:

В

Вори

Гостин
Фантом анализата ми беше за Премиер Лигата.Намерно не го спомнав срамот во ЛШ против Интер,со цел што поскоро да се заборави тоа.

F

fantomX

Гостин
Фантом анализата ми беше за Премиер Лигата.Намерно не го спомнав срамот во ЛШ против Интер,со цел што поскоро да се заборави тоа.
Можи да заборајме дека Тери промаши одлучувачки пенал во Москва, пошто то беше, едноставно, катастрофална несреќа.

А ова со Интер не можи да се нарече несреќа. Тоа е импотентност. А лечењето е многу скапо и долготрајно.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Не придонесе ништо освен што го спречи Гоче наш да постигне гол во ЛШ :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom