Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Колку што можев да прочитам од устата на Лампард, му рече нешто у стилот на: You'll have your time, you'll have your chances (демек има време и за тебе, ќе ти се укаже можност)
Не Лампард, Анчелоти му рекол на полувреме, или поточно му свикал, да биди мирен оти има цело второ полувреме за голој.

Целосна галерија....
http://www.chelseafc.com/page/Flickr_Galleries/0,,10268~2047889,00.html

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мене многу ми е ќеф за Анчелоти, оти докажа шо тренер е. Особено ме радва шо постигна рекорд за најмногу постигнати голови во сезона, пошто многу лаици мислат дека игра дефанзивен фудбал. Не следев точно колку пати Челзи постигна +5 гола сезонава, ама знам дека ко беше Анчелоти во Милан барем 4-5 пати во секоја сезона пукаше петарда.
Еве ги сите резултати на Челзи годинава..Ни остана и мечот во ФА Куп финалето со Порцмут...Боље и да не го играме,жал ми паѓа неможам веќе да гледам 7+
:pos2:
http://www.chelseafc.com/page/FixturesAndResults/0,,10268,00.html

F

fantomX

Гостин
Еве ги сите резултати на Челзи годинава..Ни остана и мечот во ФА Куп финалето со Порцмут...Боље и да не го играме,жал ми паѓа неможам веќе да гледам 7+
:pos2:
http://www.chelseafc.com/page/FixturesAndResults/0,,10268,00.html
Не е теренот на Вембли за многу голој, а не е ни вакво финале.
А и зависи како ќе оди трезнењето, и дал Господ Тери вечерва да не загреши пак некаде, настрана....и то е.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не Лампард, Анчелоти му рекол на полувреме, или поточно му свикал, да биди мирен оти има цело второ полувреме за голој.

Целосна галерија....
http://www.chelseafc.com/page/Flickr_Galleries/0,,10268~2047889,00.html
Лампард со јамболиче, а? :D

За сите играчи ми е мило, ама за Бане највеќе. Не ради тоа што е „наш“, туку ради тоа што за мизерна плата, го остава срцето и душата на терен за Челзи. Знае да го цени она што Челзи му го пружи со трансферот во 2008-ма год...

F

fantomX

Гостин
Лампард со јамболиче, а? :D

За сите играчи ми е мило, ама за Бане највеќе. Не ради тоа што е „наш“, туку ради тоа што за мизерна плата, го остава срцето и душата на терен за Челзи. Знае да го цени она што Челзи му го пружи со трансферот во 2008-ма год...
Па Лампард вероватно стоел настрана, сепак не се влегува во расправа меѓу двајца прави волој ко Анчелоти и Дрогба, па кој и да си и колкав и да си. :icon_mrgr
Бане? Цар. Само да си се врати централно, поарно е. Не е за бек против најдобрите, во ЛШ.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде и од мене нека ви е Честито титула, Спортски е да ви честитам :helou:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Честито титула. Најубедлива победа сезонава , 103 гола , најдобриот стрелец во лигата и најдобриот голман. Анчелоти направи сосема друга екипа за разлика од таа лани , и тоа со истите играчи. Сосема заслужено , за тоа несакам да праам муабет. По мене Лампард треба да го изберат за најдобар играч сезонава ( на 2 место ми е Дрогба ).

ШАМПИОНИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Честито титула.После сите турболенции што се случуваа, посебно последнот период, заслужено ја освоивте :)

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Честитки до сите фанови на Челзи (јас не сум еден од нив:)) за освоената титула. Апсолутно заслужено. Имаа одлична сезона која ја завршија со стил (8 гола). Анчелоти успеа во дебитантската сезона да му донесе трофеј на Челзи. Секоја чест.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.758
Поени од реакции
21.446
"We applaud Chelsea on winning the title. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."

- "Sir Alex Ferguson"

Честито титула, следнава сезона со сигурност нема да ви биде толку лесна :)

Позз

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честито титула момци, титула освоена во голем стил....секоја чест.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Нека ви е честита титулата, бар ако ништо друго мерак ми е што не освоија Манчестер. ;)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ТИТУЛАААААААА!!!!!!!!!:je::je::je::je::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea:
Пак не бев во можност да ја гледам, али како што прочитав сме ги стопиле ! :)
А и честит рекорд срушен на постигнати голови,и честито најдобар стрелец на Дрогба,си заслужи нема шо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom