можеби ќе бидам искритикуван во постов но ќе го пофалам балак оваа сезона.
од кога дојде во челзи многу луѓе пишуваа дека никогаш не бил во добра форма од која ја имаше во баерн.
но сепак мислам дека овој тим далеку подобар и посигурен кога балак е на теренот,едноставно неговата физичка подготвеност и покривање на целиот терен е причина што челзи оваа год. е на првото место,тој и есиен кога е на теренот имаме шанси да тепаме било која екипа.
сезонава е топ и секогаш ќе имам големо мислење за него и сакам да се пензионира во челзи
Дефинитивно, значи секогаш се буни за својот тим, па макар и да не е во право, како и Дрогба. А во последно време фаворит секако ми е Анелка <3 А што е со Тери, некако забеган ми делува, барем денес...? :smir:можеби ќе бидам искритикуван во постов но ќе го пофалам балак оваа сезона.
од кога дојде во челзи многу луѓе пишуваа дека никогаш не бил во добра форма од која ја имаше во баерн.
но сепак мислам дека овој тим далеку подобар и посигурен кога балак е на теренот,едноставно неговата физичка подготвеност и покривање на целиот терен е причина што челзи оваа год. е на првото место,тој и есиен кога е на теренот имаме шанси да тепаме било која екипа.
сезонава е топ и секогаш ќе имам големо мислење за него и сакам да се пензионира во челзи
Го фатиле вчера на први мај на дело едвај извадил жива глава. :pos2:А што е со Тери, некако забеган ми делува, барем денес...? :smir:
Ете колку да потврдам само. Гледав до наводната „грешка“ на Џерард, потоа не ме интересираше ништо. Татко ми после ми рече вториот бил чист офсајд ама не е битно, се знаеше дека нема да ви пружиме отпор.Иако сум 99.9% сигурен дека ви ја пуштаме утакмицава, еден спортски поздрав и се надевам на добра утакмица. :smir:
Не беше офсајд..Ама затоа пак неколку минути пред тоа Кајт не беше во офсајд,а судиите досудија..Како и да е,факт е дека Ливерпул лежерно си играа..Ете колку да потврдам само. Гледав до наводната „грешка“ на Џерард, потоа не ме интересираше ништо. Татко ми после ми рече вториот бил чист офсајд ама не е битно, се знаеше дека нема да ви пружиме отпор.
Честито победа, немојте да се дрзнете да кикснете со виган, и осигурајте титула.
Ете колку да потврдам само. Гледав до наводната „грешка“ на Џерард, потоа не ме интересираше ништо. Татко ми после ми рече вториот бил чист офсајд ама не е битно, се знаеше дека нема да ви пружиме отпор.
Честито победа, немојте да се дрзнете да кикснете со виган, и осигурајте титула.
хахаха сликава како Лампард да му велит:држиме Бане или ќе ги здробам
Де извини брат, изглеа од шо сум глуп како Џерард, не ти го разбирам постов. Или ти си глуп па не го разбра мојот и постира глуп пост?:smir:Абе , ако Џерард е глуп , не биди и ти.:smir:
6 победи на 6 натпревари со екипите од големата четворка.И тоа со само еден примен гол.Би било жалосно и срамно да не биде Челзи шампион.
И уште нешто,зашто само ние играме во 5.
Па знаете што значи ако Манчестер игра пред нас и победи,со каков притисок ќе се игра утакмицата..