Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И само флешбек по натпреваров

Chelsea 2 : 0 Liverpool
Chelsea 1 : 0 Manchester Utd.
Arsenal 0 : 3 Chelsea
Manchester Utd. 1 : 2 Chelsea
Liverpool 0 : 2 Chelsea

Ова се вика доминирање, срамота ќе биде да не ја земиме титулата :)

И два пати по 7 гола на натпревар сезонава и два пати по 5 :)!

Против Виган не сум сигурен за голеада. Иако би сакал победа со 4 гола и вкупно да имаме 99, да го срушиме рекордот на безобразниве од Манчестер.
Додуша ако се дај еден гол во првите 15 минути, а не е нереално то со оглед на тоа како тргнуваме на Стемфорд Бриџ, не гарантирам за ништо понатаму. :toe:

ALWAYS LOOK ON THE WHITE SIDE OF LIFE!!!!
FIND THE DIFRENCE BETWEEN THIS AND TODAY DROGBA`S GOAL...
:pos2:
Пронајдете ја разликата :pos2:

Момци честито нека ви е победата и титулата.:smir:

Против Виган не сум сигурен за голеада. Иако би сакал победа со 4 гола и вкупно да имаме 99, да го срушиме рекордот на безобразниве од Манчестер.
Додуша ако се дај еден гол во првите 15 минути, а не е нереално то со оглед на тоа како тргнуваме на Стемфорд Бриџ, не гарантирам за ништо понатаму. :toe:

Во ПЛ рекорд е 97 , па со 98 голови ќе го срушиме рекордот , а не 99.

Ако Челзи стане шампион , ќе биде првиот шампион во ПЛ кој ги победил сите екипи од големата четворка два пати , шампион со најголема гол разлика , и ако дадеме 3 гола против Виган , шампион со најмногу голови постигнато.

Браво и за Манчестер - едини се што успеаја да ни дадат гол од сите дерби дуели сезонава.... и тоа е успех :helou:

И за крај Виган а? :zlo: мамето нивно

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::champion::champion::champion::champion::champion:

Штета што не го гледав натпреварот :(

Честики :vozbud:

Mерак ми и да дадеме 100-ти гол сезонава :)!. Moже да се случи ако му мавнеме еден дебакл на Виган за крај.

Дај,кажете нешто...како игравме ? Дали доминиравме ? Дали требаше поќе да им дајме..или малце му беа? :tv:

Дај,кажете нешто...како игравме ? Дали доминиравме ? Дали требаше поќе да им дајме..или малце му беа? :tv:

Многу лежерна игра, со Виган нема вака, само остар притисок од почеток.
Требаше бар 3, или 4 да бидат голој.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom