Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
ФА Куп финале е на 15 мај. :smir:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Против Виган сакам само победа, 1-0, 5-4, 7-6, ма ич не ми е битно, само три бода да бидат!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
можеби ќе бидам искритикуван во постов но ќе го пофалам балак оваа сезона.
од кога дојде во челзи многу луѓе пишуваа дека никогаш не бил во добра форма од која ја имаше во баерн.
но сепак мислам дека овој тим далеку подобар и посигурен кога балак е на теренот,едноставно неговата физичка подготвеност и покривање на целиот терен е причина што челзи оваа год. е на првото место,тој и есиен кога е на теренот имаме шанси да тепаме било која екипа.
сезонава е топ и секогаш ќе имам големо мислење за него и сакам да се пензионира во челзи

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
од кога дојде во челзи многу луѓе пишуваа дека никогаш не бил во добра форма од која ја имаше во баерн.
но сепак мислам дека овој тим далеку подобар и посигурен кога балак е на теренот,едноставно неговата физичка подготвеност и покривање на целиот терен е причина што челзи оваа год. е на првото место,тој и есиен кога е на теренот имаме шанси да тепаме било која екипа.
сезонава е топ и секогаш ќе имам големо мислење за него и сакам да се пензионира во челзи

Послабо игра отколку во Баерн , ама не е ни лош. Знае понекогаш да изигра катастрофа , ама некогаш супер е. Општо земено не е лош. А тоа дека ќе ја заврши кариерата во Челзи биди сигурен. Уште 2 години му остануваат , следнава , и после неа. За нареднава сезона има договор , а за таа по нејзе верувам дека ќе го продолжи за 1 година. Оваа година требаше да му истече договорот , и најверојатно и немаше да му биде продолжен , па он се сложи за уште 1 година за пола од платата која до тогаш ја земаше ( 60 000 ). И тоа Балак сакаше 2 години да продолжи ама од Челзи му даваа само 1. Него целта му е да ја води Германија на Европското првенство , и после да ја заврши кариерата.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Дефинитивно, значи секогаш се буни за својот тим, па макар и да не е во право, како и Дрогба. А во последно време фаворит секако ми е Анелка <3 А што е со Тери, некако забеган ми делува, барем денес...? :smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
А што е со Тери, некако забеган ми делува, барем денес...? :smir:
Го фатиле вчера на први мај на дело едвај извадил жива глава. :pos2:

Ај честито титула, Виган не е достоен противник да ви го попречи патот до пехарот колку и да мислел fantomX дека е можно такво нешто.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Иако сум 99.9% сигурен дека ви ја пуштаме утакмицава, еден спортски поздрав и се надевам на добра утакмица. :smir:
Ете колку да потврдам само. Гледав до наводната „грешка“ на Џерард, потоа не ме интересираше ништо. Татко ми после ми рече вториот бил чист офсајд ама не е битно, се знаеше дека нема да ви пружиме отпор.

Честито победа, немојте да се дрзнете да кикснете со виган, и осигурајте титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Ете колку да потврдам само. Гледав до наводната „грешка“ на Џерард, потоа не ме интересираше ништо. Татко ми после ми рече вториот бил чист офсајд ама не е битно, се знаеше дека нема да ви пружиме отпор.

Честито победа, немојте да се дрзнете да кикснете со виган, и осигурајте титула.
Не беше офсајд..Ама затоа пак неколку минути пред тоа Кајт не беше во офсајд,а судиите досудија..Како и да е,факт е дека Ливерпул лежерно си играа..

Честито победа,да не речам и титула.:toe:

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7

Абе , ако Џерард е глуп , не биди и ти.:smir:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
6 победи на 6 натпревари со екипите од големата четворка.И тоа со само еден примен гол.Би било жалосно и срамно да не биде Челзи шампион.

И уште нешто,зашто само ние играме во 5.
Па знаете што значи ако Манчестер игра пред нас и победи,со каков притисок ќе се игра утакмицата..:tapp:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе , ако Џерард е глуп , не биди и ти.:smir:
Де извини брат, изглеа од шо сум глуп како Џерард, не ти го разбирам постов. Или ти си глуп па не го разбра мојот и постира глуп пост?:smir:

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
6 победи на 6 натпревари со екипите од големата четворка.И тоа со само еден примен гол.Би било жалосно и срамно да не биде Челзи шампион.

И уште нешто,зашто само ние играме во 5.
Па знаете што значи ако Манчестер игра пред нас и победи,со каков притисок ќе се игра утакмицата..:tapp:

Не игра само Челзи во 5. Последното коло се игра во ист термин. Сите натпревари ќе започнат во недела 9 мај во 5 часот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom