Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас да го честитам влезот во финале доста им беше 3-0

ај и од мене честито победа и влез во финале морат да го зејме и фа куп и премиер

Значи ова ме нервира.Сега Јунајтед ќе победи и пак ќе биде прво.
А,ние повторно ќе имаме заостаната и ќе играме со притисок и со императив дека МОРА да се победи.А,во такви ситуации знаеме да ја заебеме работата.

Значи ова ме нервира.Сега Јунајтед ќе победи и пак ќе биде прво.
А,ние повторно ќе имаме заостаната и ќе играме со притисок и со императив дека МОРА да се победи.А,во такви ситуации знаеме да ја заебеме работата.
Не тепа Манчестер.

И да, ме боли к*р за нив, ние ако не киксаме тие и по 6:0 да ги добијат сите, џабе им е.

Ама знаеш и сам како се ваѓа Манчестер.Со тромава игра,со полу-шанси,со некоја акција и пак ќе извади 3 бода,плус имаат и огромна среќа.
А,ние ништо од наведеново го немаме,барем не сезонава.
Тоа мене ме плаши.

Види Даворе, моментално постојат само 7 клуба во Англија.
Челзи, Болтон, Тотенхем, Стоук, Ливерпул, Виган и Портсмут.
Последниов веројатно го бришиме вечер и би останале само 6. Кој е бе тој Манчестер Јунајтед?

Манчестер Јунајтед?
Манчестер Јунајтед е тимот кој што ни дише во врат,и се бори за титула со нас.
Екипа која некогаш има помош од судии,има огромна среќа,и сето тоа што го набројав погоре.
Манчестер не игра на Енфилд против Ливерпул и за нијанса има полесен распоред од нас до крај на сезона.

Е,тој е одприлика Манчестер.

Манчестер Јунајтед?
Манчестер Јунајтед е тимот кој што ни дише во врат,и се бори за титула со нас.
Екипа која некогаш има помош од судии,има огромна среќа,и сето тоа што го набројав погоре.
Манчестер не игра на Енфилд против Ливерпул и за нијанса има полесен распоред од нас до крај на сезона.

Е,тој е одприлика Манчестер.
Игра на Истландс против Манчестер Сити, но нема врска ајде....

Челзи треба да добие пет утакмици во низа. Ако не го може тоа, не ни треба да е шампион. Шо си толку напнат „мајкамустара“? :toe:

Ме фаќа некој страв,при крај на сезона.
А,ја немаме ебаната среќа која треба да не прати низ годиниве,а комшиите ја имаат.Тоа ме копка мене,али ај...

:vozbud:

Манчестер киксна,неочекувано!
Првпат да се радувам на кикс на еден конкурент,е сега ја имаме шансата,мора да ја зграпчиме.

Остај што ме паднаа на тикет... Вака сум позадоволен само нека освојат нашите.И со Болтон не сакам да смислам ама никаков кикс мора комтно да тепаме барем после со Ливерпул да немаме гајле без притисок да играме:toe:

Блекбурнннннннннн......................:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ме фаќа некој страв,при крај на сезона.
А,ја немаме ебаната среќа која треба да не прати низ годиниве,а комшиите ја имаат.Тоа ме копка мене,али ај...

:vozbud:

Манчестер киксна,неочекувано!
Првпат да се радувам на кикс на еден конкурент,е сега ја имаме шансата,мора да ја зграпчиме.
Не е неочекувано, ти реков дека не тепат денеска :)

Well done Алардајс :)

Сеа уше да не го попиеме од Болтон, и супер :smir:

П.С. Ред ДеБил ја имаше Х-2, падна на тикет :nesum:

Не е неочекувано, ти реков дека не тепат денеска :)

Well done Алардајс :)

Сеа уше да не го попиеме од Болтон, и супер :smir:

П.С. Ред ДеБил ја имаше Х-2, падна на тикет :nesum:

Знаете што е најмешно:pos2:
Што ние кога кикснавме со Блекбурн,Сер Алекс Фергусон му испрати телеграма со благодарнст на Алардајс зошто ни откинале бод. Пацери ејј невидедни сега што ќе му испрати Сер за ова на Алардајс?

Who the fuck are Man.United???

Знаете што е најмешно:pos2:
Што ние кога кикснавме со Блекбурн,Сер Алекс Фергусон му испрати телеграма со благодарнст на Алардајс зошто ни откинале бод. Пацери ејј невидедни сега што ќе му испрати Сер за ова на Алардајс?

Who the fuck are Man.United???

СМС :smir:

Сеуште се на -1, сега нам ни е редот да играме, не заборавајте!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom