Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Патетика жива :kesa: Се гледа дека имате комплекс наречен Манчестер Јунајтед, но освен Зегин аптеката друг неможе да ви помогне, во случајот на тебе... а сега ако сакаш банирај ме, бриши ме, што знаеш прави... да не се појавуваме до Август... зошто бе? Оти постоите од 2005? хахахха, Замисли која иронија е тоа, Челзи се бори за четврта титула во Историја, а Манчестер Јунајтед за четврта титула во серија... иди лечи комплекси :helou:

И друго...чек да погодам? Немаме титула во ЛШ!?

:tapp::tapp::tapp:

Ej, немој да ми кажуваш за повреди, цела сезона немаме изиграно со прва постава, сал повреди ни се нижеа. Рио и Видич, двата столба пола и повеќе првентсво не го играа. А каде е Харгривс? Каде е Овен? Со кој напаѓач да даваме голови, со ноа Бугарон ли што не сакам да го смислам? Или со Руни кој се повреди во најбитната недела за спасување на сезоната во ЛШ и ПЛ???
Демек Овен и Харгривс ќе жареа и палеа? :pos2:

Каде е Есиен бе?
Босингва бе?
Ешли Кол бе?
Деко бе?
Алекс неколку месеци бе?

Чија одбрана е по оштетена БЕ?

Руни во најбитната недела?
А каде беа Дрогба, Микел, Есиен и Калу 1 месец (куп на африканци) баш во периодот кога ја создававме разликата БЕ?

Патетика жива :kesa: Се гледа дека имате комплекс наречен Манчестер Јунајтед, но освен Зегин аптеката друг неможе да ви помогне, во случајот на тебе... а сега ако сакаш банирај ме, бриши ме, што знаеш прави... да не се појавуваме до Август... зошто бе? Оти постоите од 2005? хахахха, Замисли која иронија е тоа, Челзи се бори за четврта титула во Историја, а Манчестер Јунајтед за четврта титула во серија... иди лечи комплекси :helou:

Челзи се бори и ќе се избори, и тоа во сезона каде 3пати го попивте од Челзи. Е сеа размисли кој од кој има комплекси :)

Дали ние од вашата очајност, или вие од нашата доминација и финансиска стабилност :smir:

Ви го дадовме на Стемфорд ви го дадовме и на Трафорд уште ми цимите овде па уште еднаш ќе ви го дадеме ако треба:pusk:
Ајмо курвице узео сам социјално .!.

Ej, немој да ми кажуваш за повреди, цела сезона немаме изиграно со прва постава, сал повреди ни се нижеа. Рио и Видич, двата столба пола и повеќе првентсво не го играа. А каде е Харгривс? Каде е Овен? Со кој напаѓач да даваме голови, со ноа Бугарон ли што не сакам да го смислам? Или со Руни кој се повреди во најбитната недела за спасување на сезоната во ЛШ и ПЛ???
Читај се малце шо пишуваш, нека ти текне што све му се случи на Јунајтед сезонава, од негде 11 Јуни до денес.Не викам нешо дека е незаслужена титулата, баш спротивно, целосно заслужена ќе ви биде уште после утакмциата со вас реков.Ако не освои сега Челзи никогаш нема да освои титула.
Рио и Видич, јебига бе, Челзи цела сезона ја игра со центархалф на десен бек (Иванович) пошто го нема Босингва од октомври, и со Жирков на лев бек една цела третина сезона. На Олд Трафорд ви дојде со Фереира и Жирков како бекој, ееј, Фереира и Жирков!
Харгвивс јас не памтам да заиграл воопшто за Манчестер Јунајтед, што би значело дека, колку иди, минумум 2 години на сите во Јунајтед им е јасно каква е работата, а го знаеа и од Баерн дека има фалшиви колена (или колено едно само беше...?) - па кој ги натера да го земат бре?!
Исто и „Бугарон“, јас не дадов 33 милиони фунти за него. Шева 2, а?
Руни? Па јас мислам дека Јунајтед не бил, не е, и нема да биди и во иднина тим-играч. Или во меѓувреме станал, а јас сум пропуштил? :kesa:

Напишаното се однесува за „донекаде заслужената“ (?!?!?!) титула, не морало толку мачење „бранителу“. :toe:

оф топик: Јас да не почнувам да набројувам ?! :pos2::pos2::pos2::pos2:
Само немој од Гибс и Траоре. :icon_mrgr

Челзи се бори и ќе се избори, и тоа во сезона каде 3пати го попивте од Челзи. Е сеа размисли кој од кој има комплекси :)

Дали ние од вашата очајност, или вие од нашата доминација и финансиска стабилност :smir:

Како прво не сте клуб со традиција и не сте клуб кој во изминатите години (пред да СТАНЕТЕ клуб) ни правеле проблеми за титула... Челзи пред 2005 година, беа како Блекбурн денеска, се задоволуваа со реми против ГОЛЕМИОТ Манчестер Јунајтед, грчевито се бореа за изборување на место кое води во Европа и слично... така да навивач на клуб со традиција неможе да има комплекс од екипа која постои нецели 5 години :helou:

Арсенал се најоштетениот тим, да бидеме реални.

Не е мала работа да ги (из)губиш РВ Перси, Фабрегас, Аршавин, и да не ги набројувам другите.

Иако факт е дека треба Венгер малку повеќе да троши, точно дека му е сеедно кој ќе игра пошо сите се средношколци, ама повреден играч си е повреден играч

Како прво не сте клуб со традиција и не сте клуб кој во изминатите години (пред да СТАНЕТЕ клуб) ни правеле проблеми за титула... Челзи пред 2005 година, беа како Блекбурн денеска, се задоволуваа со реми против ГОЛЕМИОТ Манчестер Јунајтед, грчевито се бореа за изборување на место кое води во Европа и слично... така да навивач на клуб со традиција неможе да има комплекс од екипа која постои нецели 5 години :helou:
Токму вие сте доказ дека може да има :smir:

Сонувај ти за изминатиот милениум, слободно, тоа право неможе никој да ти го одземе :toe:

Абе еј,барем не ви играа у одбрана Лампард и Балак нели? И ние имавме поввреди,посебно во одбрана,цела зима и тоа.. Исто и цел месец мислам,ако не и повеќе без ВДС бевме,сеа на крај,на клучните натпревари ни се повреди Руни,а + и цел вагон напаѓачи имаме повредени.. Не дека се нешто посебно,но само Бербата и Македа,кој до пред 2 недели беше повреден ни останаа.. Бар Овен да беше тука. Ама ај,не ви честитам уше од сеа,но 95% ваша е титулата :toe:

Демек Овен и Харгривс ќе жареа и палеа? :pos2:

Каде е Есиен бе?
Босингва бе?
Ешли Кол бе?
Деко бе?
Алекс неколку месеци бе?

Чија одбрана е по оштетена БЕ?

Руни во најбитната недела?
А каде беа Дрогба, Микел, Есиен и Калу 1 месец (куп на африканци) баш во периодот кога ја создававме разликата БЕ?
Добро БЕ, ти правиш ли разлика да ти фали клучен играч кој ја креира играта, и да ти фали некој дркаџија од одбраната?
Ај спореди резервна клупа кај нас и кај вас освен повредените?
кој има појака а?
колкав избор има Челзи а колкав ние? А?
кој игра со младинци цела сезона а?
На кој му фалеа клучните играчи а? Алекс ли ви е клучен играч? Или кога ви се повреди Есиен ви падна средниот ред како кула од карти??? И шо значи тоа дека сте one man team или едноставно креативецот сте го изгубиле? А?

Абе еј,барем не ви играа у одбрана Лампард и Балак нели? И ние имавме поввреди,посебно во одбрана,цела зима и тоа.. Исто и цел месец мислам,ако не и повеќе без ВДС бевме,сеа на крај,на клучните натпревари ни се повреди Руни,а + и цел вагон напаѓачи имаме повредени.. Не дека се нешто посебно,но само Бербата и Македа,кој до пред 2 недели беше повреден ни останаа.. Бар Овен да беше тука. Ама ај,не ви честитам уше од сеа,но 95% ваша е титулата :toe:

Па и ние бевме без Чех...ни бранеа талентите Хиларио и Турбуљ (:wink:)

Којзнае колку ги има вакви ред Дебил.
Историјата и традицијата ја создаваме.А ти слободно сонувај си за периодот од 2000 до 2005.

http://www.physioroom.com/

Дечки дајте ве молам, избројте убаво кој кога и колку повреди имал, а не само сите се жалите за повреди.

Ако победите против Болтон титулата е ваша. Со онаква игра не заслужуваме титула. Следната сезона се надевам подобро :smir:

Чоече бе, дај да ти помогнам од Зегин нешто, многу блиску ми е од овде. Пошто знам оти по болнициве пациентиве неретко сами си купувале медикаменти и слични додатоци. Боже, немаат такви работи, а поставиле и компјутери и интернет и по болнициве! Па и то на одделенијата кај шо не треба.... :turn:

Имам проблем се некое куропецалче ко ќе ми сери глупости ко „донекаде заслужена титула“ при нејзино освојување. А пошто безобразлукот и сељачаната ги има само при Манчетстер Јунајтед и нивните фанови, ти мислиш дека имам проблем со Манчестер Јунајтед. Абе чекај, стварно мислиш нешто?!
Оти со членов кој е за Арсенал не се закачаме бе? Оти нема потреба.

И во Челзи во Јануари останаа само Анелка и Стариџ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom