Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му даде гол на Челзи во финалето на ЛШ, му даде решавачку и страшен гол на Порто кога мораа да победат, му даде ми се чини дека беа 2 гола против Арсенал, исто така еден страшен од слободен, му даде на Интер..
И да не набројувам во текот на сезоната коа ги постигна оние 40 + голови..
И не е истото со другите како со Роналдо.
Сега го сфати ова со тоа што го носиш на рамената, или само за стрижење ти служи?
И Боби Чарлтон го немаме, лелелелеле кој ќе дава голови сеа??
crybaby.png

Утре дечки мора да се иде на победа,минимум нерешено,иначе џабе работа...:smir:

Му даде гол на Челзи во финалето на ЛШ, му даде решавачку и страшен гол на Порто кога мораа да победат, му даде ми се чини дека беа 2 гола против Арсенал, исто така еден страшен од слободен, му даде на Интер..
И да не набројувам во текот на сезоната коа ги постигна оние 40 + голови..
И не е истото со другите како со Роналдо.
Сега го сфати ова со тоа што го носиш на рамената, или само за стрижење ти служи?

Kоја екипа немора да победи де кажи ми...???
За Роналдо не ти реков дека нема постигнато гол туку зборувавме за неговата игра против големите екипи, а доколку си ме сватил погрешно не е моја вина...(И Дрогба има дадено повеќе голови од настапите против Арсенал ама ја нема играта која што ја имаат другите да не набројувам....)
Роналдо го споредив конкретно со Меси бидејќи беа и се фаворити за освојување на наградата за фудбалер на годината (а доколку си ја гледал уткмицата лани Челзи - Барселона во ЛШ ќе ти стане јасно се надевам...доколку не обиди се...)
Друго ако постигнувањето на решавачки голови за тебе е дар-мар тогаш навистина незнам што сакаш да кажеш...(а веројатно ни самиот)

Доволно сум паметен да ги разберам сите на форумов, а ти со тие твои глупости веројатно ни самиот незнаеш што зборуваш....

Се извинувам за офтопикот кон другите

Ман.Утд тв : Drogba не е во составот на Челзи

Истиот состав како со А.Вила (Уште не е официјално ова)

- Chelsea: Cech, Paulo Ferreira, Alex, Terry, Zhirkov, Joe Cole, Deco, Lampard, Mikel, Malouda, Anelka. Subs: Turnbull, Drogba, Ballack, Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma

Не ви игра Дрогба официјално.

Ај нека ни е со среќа, и се надевам на победа.:smir:

Значи Дрогба нема да игра.

Чех

Фереира Алекс Тери Жкрков

Деко Микел Лампард

Џо Анелка Малуда

имам некое чудно претчуство дека тепаме

Значи Дрогба нема да игра.

Чех

Фереира Алекс Тери Жкрков

Деко Микел Лампард