F
fantomX
Гостин
Ма и јас ќе го колнам дебелио ако сосила се прај тиквар - на пример да ми вади дебилен напад од Анелка - Дрогба - Малуда, па и уште без Деко на средината. Ама дека има фудбалско знаење во него, има, и треба само вистински талент да има на располагање.Само почекај да киксне Челзи и ќе видиш урлање и кобење ма мислам и сам знаеш : )).
Ех најмалку бодче со Манчестер треба да дочепи Челзи се остало е бонус. :smir:
Најмалку бодче од Манчестер е ништо, барем ако зборуваме за прво место. После полноќ мислам на Фокс Лајф оди една серија наречена Boston Legal, и баш пред некое време гледав една епизода како фамозниот непоразен во судница Дени Крејн доби еден м ногу важен предмет за нивната фирма кај шо нивен важен адвокат беше суден оти се преправаше ко ФБИ-агент за да спаси дете, а попат му скина прсти од раката на поп со секира; со една реченица: It's that simple.
Така е и со Челзи сега - 3 односно 6 бода од наредниот викенд и титулата во едната рака. Или титулата на сон и второто место во едната, а третото во другата рака. It's that simple.
Малуда му пукна нос на Рикардо Роча, то видов. А и Стуриџ на некого му пукнал нос, то не видов, прочитав отпосле.Не бев во можност да гледам Портсмут-Челзи и Челзи-Вила (до 70та минута) и незнам на што точно алудираш, ама без разлика што и да се случило, ако е заслужено треба да се казни без разлика дали е наш играч или некој од противничките.
Нека продолжи така. Се надевам ќе достигне бројка од околу 30 :kesa:
Како и да е, јас обожавам безобразие во играта. Па треба безобразлук бре малку (а зависи од противникот, и малки појќе некош)! Особено в сабота, кога ја имаш екипата со неколку најбезобразни играчи во Англија па и пошироко, начело со преживарот Црвен Нос на клупа. Невил, Флечер, Еванс, а ко видов и како Видич ама ич не му се секира и откако му лупна лакт на тој од Болтон....тоа е тоа, таква е групата.
Сепак, тоа е добро, и единствено нешто што некој друг го има во Премиер Лига, и го сакам во Челзи е безобразлукот на Фергусон и говедата предводени од Флечер и Невил пред се.
Затоа го сакам Балак, пошто е најголемо и можеби единствено говедо во Челзи. Можеби и Дрогба, ама не знам за него, де е де не е.
Околу (не)играње на Видич, подобро е за нив да игра спремен Еванс на Дрогба, него Видич. Пошто Еванс е типичен островски гомнар, копач, лопатар, тепач. А за „талентите“ на Дрогба, одличен е.