Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Само почекај да киксне Челзи и ќе видиш урлање и кобење ма мислам и сам знаеш : )).

Ех најмалку бодче со Манчестер треба да дочепи Челзи се остало е бонус. :smir:
Ма и јас ќе го колнам дебелио ако сосила се прај тиквар - на пример да ми вади дебилен напад од Анелка - Дрогба - Малуда, па и уште без Деко на средината. Ама дека има фудбалско знаење во него, има, и треба само вистински талент да има на располагање.

Најмалку бодче од Манчестер е ништо, барем ако зборуваме за прво место. После полноќ мислам на Фокс Лајф оди една серија наречена Boston Legal, и баш пред некое време гледав една епизода како фамозниот непоразен во судница Дени Крејн доби еден м ногу важен предмет за нивната фирма кај шо нивен важен адвокат беше суден оти се преправаше ко ФБИ-агент за да спаси дете, а попат му скина прсти од раката на поп со секира; со една реченица: It's that simple.
Така е и со Челзи сега - 3 односно 6 бода од наредниот викенд и титулата во едната рака. Или титулата на сон и второто место во едната, а третото во другата рака. It's that simple. :toe:

Не бев во можност да гледам Портсмут-Челзи и Челзи-Вила (до 70та минута) и незнам на што точно алудираш, ама без разлика што и да се случило, ако е заслужено треба да се казни без разлика дали е наш играч или некој од противничките.

Нека продолжи така. Се надевам ќе достигне бројка од околу 30 :kesa: :)
Малуда му пукна нос на Рикардо Роча, то видов. А и Стуриџ на некого му пукнал нос, то не видов, прочитав отпосле.
Како и да е, јас обожавам безобразие во играта. Па треба безобразлук бре малку (а зависи од противникот, и малки појќе некош)! Особено в сабота, кога ја имаш екипата со неколку најбезобразни играчи во Англија па и пошироко, начело со преживарот Црвен Нос на клупа. Невил, Флечер, Еванс, а ко видов и како Видич ама ич не му се секира и откако му лупна лакт на тој од Болтон....тоа е тоа, таква е групата.
Сепак, тоа е добро, и единствено нешто што некој друг го има во Премиер Лига, и го сакам во Челзи е безобразлукот на Фергусон и говедата предводени од Флечер и Невил пред се.
Затоа го сакам Балак, пошто е најголемо и можеби единствено говедо во Челзи. Можеби и Дрогба, ама не знам за него, де е де не е. :toe:

Околу (не)играње на Видич, подобро е за нив да игра спремен Еванс на Дрогба, него Видич. Пошто Еванс е типичен островски гомнар, копач, лопатар, тепач. А за „талентите“ на Дрогба, одличен е.

В

Вори

Гостин
Потврдено!
Србинот ќе игра против нас.Не знам дали е добро или лошо,важно напаѓачите да бидат во позитивно светло,а ич не ми чуе кој ќе игра за Манчестер!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Значи на нареднава утакмица нејчам да го видам Жирков во состав!!
ДРВО Е!!!!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Значи на нареднава утакмица нејчам да го видам Жирков во состав!!
ДРВО Е!!!!
Хмммм, 2 пенали и асистенција?!? Не знам, ок е, што очекувате после долга повреда и само 10 меча во состав на нов клуб, кој воедно е во земја на која што се нема аклиматизирано.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2009794,00.html

Didier Drogba has been given a two-match suspension from European competition as a result of being sent off in Chelsea's Champions League match versus Inter.
A Uefa statement reads:
Chelsea FC striker Didier Drogba has been suspended by UEFA's Control and Disciplinary Body for two European club competition matches after being sent off in the UEFA Champions League round of 16 second leg against FC Internazionale Milano in London on 16 March.
The suspension applies to the next two club competition matches for which Drogba would be eligible. The player's existing period of probation, which began on 15 July 2009 and was originally intended to run for two years, has also been extended to 15 July 2013. An appeal may be lodged within three days of the sending of the reasoned decision.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1262115/Chelsea-players-fourth-best-sports-team-paid-world-BUT-Premier-League-make-10.html

Уште еден доказ за тезата дека оваа група е дебилна и антиталентирана и дека не оди вака и по оваа сезона. Говеда.

1 New York Yankees ......... 89,897
2 Real Madrid ...................... 81,444
3 Barcelona ......................... 78,231
4 Chelsea ............................. 68,946
5 Dallas Mavericks ............ 68,343
6 LA Lakers ......................... 65,563
7 Detroit Pistons ................. 64,234
8 Cleveland Cavaliers ........ 63,529
9 Boston Celtics .................. 62,813

Бар не котираме највисоко од европските екипи :kesa:

П.С. Прочитајте што пишува под сликата :icon_mrgr

F

fantomX

Гостин
П.С. Прочитајте што пишува под сликата :icon_mrgr
Абрамович сигурно не станал Абрамович ако бил идиот, е сега му требаше некоја година за да види како оди работата и во фудбалот, па се сомневам дека појќе ќе има „We've done it!“. :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Руни 95% нема да игра. :jaj:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
мене лично по кејф ке ми е руни да игра и да ги тепаме со него одколку да не игра!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
постот ти беше ајде славете сега руни е во аут
барем јас така го разбрав:toe:

F

fantomX

Гостин
Руни, Руни....па шо Руни ако Челзи прво не победи в сабота, а потоа докрај да има максимум еден нерешен разултат, останатите победи (а и нерешениот еден не е препорачлив). :toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Golemite ekipi ne zavisat od eden igrac...izvinete za latinicava na brzanje sum. Samo neka ne kukaat ovie bebinjava od old traford pred vreme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom