U pravo si tuka...da,da apsolutno se soglasuvam...
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Imas link da mi dades da go vidam presot?
Нема линк, воопшто разгледај ги сите пресконференции по натпреварите бар до Нова Година наназад, ќе сретниш многу пати.
1.Ne da gi falis,tuku da razberes deka i tie se luge
Па луѓе се, само нивната неделна плата да ја соберам, од сите, од Победа прам клуб кој ќе игра бар во групите на Европа Лига (после некоја година де....).
Колку права, толку и обврски.
И Венгер истото го прави, освен после мечот со Манчестер
Сега разбрав дека така треба, Венгер исто праел така. :turn:
само колку ни фали есиен, микел одигра добар натревар со интер така да за два месеци може да одигра уште еден добар натпревар и толку од него, незнам што видовте во малуда вчера јас видов само дека вест хем немаше десен бек или одбраната им беше по таа страна катастрофа ,за мене дечкото е по глуп и до микел замена за робен ццц, кога ке ми текне каков играч во челси беше робен и сега е уште подобар ми се плаче.
добро е што во овој натпревар имавме одбрана на ниво и според мене балак е најдобриот моментално среден играч во челси .
за со интер место фереира би го ставил жирков а место малуда со 4 во средината би го играл деко и мислам дека можеме да постигнеме успех.
Одиграл добар натпревар со Интер?! Со стоење на пет метри од играчот со топка, и поместување од место дур откако овај ќе ја додај до некого? Страшен читач на игра, нема шо. :jaj:
Малуда, па човекот е ринтач, не е ѕвезда. Мурињо очигледно „малку“ промаши со него, откако очигледно беше дека Робен по секоја цена сака во Реал. Дека е просечен за Челзи крилен играч, е. Ама дека е поглуп од Микел, не е, ретко кој е таков.
незнам кај видовте дека тоне,против сити тој изигра супер,епа сеа улогота во формацијата е таква,повеќе од него се бара да биде копач наместо плејмејкер
Баш сега има појќе слобода, не во дијамантот. И пак не е Лампард кој шо бил. Сепак, 32 години има, не можиме и да очекуваме појќе од него.
Крај,краева има само 22 години.
Има многу време да напредува,се надевам дека ќе биде барем пола од она што беше Макелеле.
А,верујте дека без Микел одбраната би била понесигурна..
Значи за со Интер би одел вака:
----------------------------Трнбал---------------------------------
-------Иванович-------Алекс--------Тери-------------Жирков---------
-----------------------------Микел---------------------------------
-------------------Балак---------------------------Лампард---------
--------------Џо Кол-------------------------------------------Малуда
---------------------------------Дрогба-------------------------------------
Евентуално ако се врати Чех што чисто сумњам,па замена за килавиов на гол,и евентуално Фереира наместо Жирков,ако мисли дебелиов дека тоа би било подобро.
Анелка намерно го изоставив,зашто е камен последно време,а Кол го ставив затоа што е желен за игра,а и добро би ни дошло да видиме дел од неговите продори по десна страна..
Анелка е статичен и многу предвидлив,за разлика од Кол.
Без Микел нормално е дека ќе е понесигурна одбраната, пошто втор за тоа место е Матич мометално. Имал само 22 години, а што прајме со фактот дека 5 години е во Челзи? Да не е малку? Можеби клупска легенда ќе го прајме? Дури и home-grown играч ни е, според новите правила.... :kesa:
Јас не барам пола од Макелеле, пошто тој ги нема клучните две предиспоиции за Макелеле - правовременост и читање на игра. Јас го барав максималниот Оби Микел, кој дојде како плејмејкер од Лин; а Мурињо, Аврам и Сколари го ебаваа со „нов Макелеле“, само Анчелоти проба со некоја плејмејкерска улога за него, и не успеа. Со тоа доаѓам до фактот дека Микел е тежок камен.
Пак со крила, ахам, само напред. Ако Малуда има барем три успешни пробивања покрај Маикон - употреблив центаршут или дури и опасен шут на гол, ќе признаам дека е крилен играч од светска класа.
Шмуноло статичен, а Микел нов Макелеле, а?
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)