De be pa ti,so toj pesimizam veke na glava ni se kaci...Епа нив малку потешко ќе ги угостиме.
Освен ако на гол ни биде Чак Норис,друго чаре нема.
Essien i Cech....ke bidat li fit za so inter,ili tesko a?:jaj:
Тој шут Касиљас и Цезар да беа на голот немаше да го спречат, не е ништо крив ТурбуљИ јас донекаде го подржувам Давор...треба да бидеме реални..со Турбуљ на гол ептен е ризично...имаат јаки шутери Интер,ете видовте денес каков гол јаде од Паркер![]()
Ако се игра натпреварот наместо за 3 дена за 3неделиEssien i Cech....ke bidat li fit za so inter,ili tesko a?:jaj:
Демек би го фатил, а?Evro gol...Daj boze cech da se vrati...
fantomX овој пат нема да го „награди“ со „коммплименти“ пошто дефанзивата бешее стабилна, а и Вест Хем нема играчи за да истрча контра. Да проба така против Интер, со Милито и Балотели на пример....?!???? :raz:Само да не летаат премногу во облаци, Вест Хем немаа душа да пружат достоен отпор за да видиме колкав ни е моменталниот потенцијал.
Честитки за денешните перформанси на Малуда, да не погодеше Лампард статива, ќе направеше хет-трик во асистенции
Инаку за денес клучен момент е плајмејкерскиот излет на Капитенот за вториот гол на Челзи. Се надевам дека fantomX овој пат ќе му прогледа низ прсти за недисциплината:smir:
И ти со твојот оптимизам исто така.De be pa ti,so toj pesimizam veke na glava ni se kaci...
Ne deka ke smenis nesto,tuku gledaj malce pozitivno na rabotite...I da,ednas koga ke izigra nekoj na nivo go velicis a drugpat koga nema da izigra na nivo go prais od gomno podole...A za na Meaca,ne rekov deka ke pobedime tuku ke izvleceme pozitiven rezultat...Sto 2-1 da ne ne e pozitiven rezultat...so 1-0 se ke se nadoknadi...И ти со твојот оптимизам исто така.
5-0 со Хул прогнозираше мислам,победа на Меаца со Интер..и ништо не се исполни од тоа.
И што ја демек ако сум песимиста тоа ќе влијае на утакмицата,или праам магии па Тери ќе си даде автогол или пак Трнбал ќе одбрани пенал?
U pravo si tuka...da,da apsolutno se soglasuvam...Имам приметено во пресконференциите на Анчелоти, дека тој, после секој натпревар им дава по слободен ден, без разлика дали наредниот натпревар е за 2 дена или за 12 дена. Ако истото е случај и денеска, јас стварно не знам што да мислам, гледаме дека во згуснат распоред слабо играат, а со Интер играме во вторник. Од друга страна, Интер не е најфизичката екипа на светов, ни пак најбрзата, за „ѕверојве“ евентуално да имаат проблем со преопуштање.
Веројатно Анчелоти најубо си ја знај работата, ама се сомневам дека е добро целосен одмор да им дај утре на пример, со оглед на тоа кога, против кого и за што е следниот дуел.![]()
А,коа ќе губат сакаш да ги фалам?Ne deka ke smenis nesto,tuku gledaj malce pozitivno na rabotite...I da,ednas koga ke izigra nekoj na nivo go velicis a drugpat koga nema da izigra na nivo go prais od gomno podole...A za na Meaca,ne rekov deka ke pobedime tuku ke izvleceme pozitiven rezultat...Sto 2-1 da ne ne e pozitiven rezultat...so 1-0 se ke se nadoknadi...
U pravo si tuka...da,da apsolutno se soglasuvam...
Imas link da mi dades da go vidam presot?
1.Ne da gi falis,tuku da razberes deka i tie se luge,i tie moze nekogas da nemaat svoj den,i deka ne se robotiА,коа ќе губат сакаш да ги фалам?
Коа се дрва,сакаш да викам дека се најдобри.
Што се посеале,тоа ќе пожнеат,ако ме сваќаш..
И викаш дека ПОРАЗ од 2-1 е позитивен резултат?
Кажи ми кој пораз е добар?
И кажи ми дали мислиш дека ќе го дадеме тој ебан гол,и ако го дадеме,Интер ќе се затвори да брани 1-0?
Не ти држи вода бре..џабе ваков муабет.
Ако играат на ниво ќе поминеме,ако не ни песимистички гледано ни оптимистички не ни помага.