Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Брума ко шо не е десен бек, ни природен ни „неприроден“ нека стој назад, ќе ја биди така работата.

Ако против Евертон беа камења, што се сега....??

Сега се тенџерина, ама Волвс нема играчки кадар за да го потврди тоа :)

Шмуљо појќе не е ни плејмејкер, Чех ја презема таа улога, па првоспоменатиов можи на туширање.
Кој старт на Брума кај корнер - знамето, неполни 18 години има само другарчина мои.

Добро се држи Брума по десната страна...

лелелел Чех згубен у превод...Тери гзларски ја извади од линија :tv:

Чех :cuc:

Дрогба :hump:

Жирков :bravo: (за првиот гол)

Ханеман :pos2:

Сите други под просечни. Мислам дека нема потреба од повеќе коментари за утакмицава.

Да беше така, ќе беше 6-2. Може немаше ни да дадеме гол. Башка убаво беше „поттурнат“.

Чех беше фаулиран иначе при излетот,за информација!
За мене Чех,Микел и Дрогба зверој денеска.
Другите камења.
Микел веќе врзува две-три добри партии по ред,иако на Фантом тоа не му одговара:pos2:

Како и да е,од денешново издание не сум ич задоволен,ако играме со Интер вака ќе не попарат.
Единствено добро нешто е поразот на Јунајтед и оддалечувањето на +4.

Тоа е тоа другарчиња,реков дека ќе биде тешко и не погрешив.

На ред е Интер!

Да беше така, ќе беше 6-2. Може немаше ни да дадеме гол. Башка убаво беше „поттурнат“.

не ја гледав целосно бидејќи ја комбинирав со Арсенал па неможам да дадам целосна оценка за него но реакцијата негова беше аматерска..

како и да е честитки, 4+ е повеќе од солидна разлика :wink:

Кој го прогласија за МОТМ? Дрогба или Чех?=)
Честитки,тешка победа беше оваа.:smir:

Ееее Чех спаси 100% шанса шо можаше да направа повеке во таа ситуација?Или работата е да се каже нешто...

не ја гледав целосно бидејќи ја комбинирав со Арсенал па неможам да дадам целосна оценка за него но реакцијата негова беше аматерска..

како и да е честитки, 4+ е повеќе од солидна разлика :wink:

ubo so ne ja gledase da vidis so ti e profesionalec kakvi toku fati neverojatni,bravo za cech

aj pred se cistito pobeda i 4 poda razlika samo taka da se drzime,i da kazam neso za denes anelka mn slabo trebese anceloti da si go stajt staridg najubo ke napraese i na mestotot na fereira alex nekako da se komenzirat ama sepak pobedivme :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom