Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рио во своите најдобри времиња можда и беше скоро колку Тери добар , ама за однесување на теренот , воздржанос и сл. Тери е далеку над Рио. Рио е многу избувлив и не мисли многу-многу пред да направи нешто.
Да сум на местото на Џон Тери,одма ќе дадев одказ од репрезентацијата...Ова на некој начин и го навредуваат.Што има врска првиатниот живот на Тери,со капитенската лента во репрезентацијата на гордиот албион...Бог да чува и да брани...А то копилето итаљанско,да му го попуши може само...Иако навивам за Англија во репрезентации,не сакам и нема да навивам за нив на Светското Првенство,напротив,ќе навивам да испаднат...И да си ја чеша тиквата празна Капело што проблеми направи..Па да,Капело ги прави овие проблеми,не Тери...Тери си прави што си прави во п.живот,што курац овој жабаров меша тоа со играта на теренот...И ќеиф ќе ми биде да испадне Англија во ЈАР што побрзо...На крај краева,само Челзи во срце му е на него,само челзи го носи во срце...:smir:
Капитен и да не е во право, треба да се буни за својот тим. :smir:Кога веќе зборуваме за Англиската репрезентација и Тери, според мене капитен на репрезантицајата треба да биде Лампард, не заради тоа што е од Челзи, но тој освен што прикажува добра игра, е и смирен, темпераментот му е навистина на ниво, и да не е во право, тој не се расправа, надвор од теренот нема преголеми скандали, и сметам дека е способен да ја води екипата.
Абе во најдобрите денови, Роналдињо за Берлускони е најдобар играч во светот, ама има еден мал проблем.....Берлускони престанал да гледа фудбал откако станал премиер на Италија. :kesa:Рио во најдобрите денови беше дури и подобар од Тери. За избувливоста си во право, но затоа пак е во репрезентацијата долго време и има огромна почит меѓу фудбалерите така да заслужува капитенска лента.
Англиски играч кој е најпаметен (бар според зборовите на доктор) и кој речиси и да нема контраверзи е Лампард. Ама Лампард нема жештина за капитен.Не знам што се расправате кој бил подобар капитен ова она зошто ако гледаме така сите потенцијални кандидати за капитенска лента се вмешани во скандали, кој повеќе кој помалку. Англичани се тоа мајко му, племе англосаксонско, како може да седат мирни? Само што Тери во последно време го претера, ама не се однесувајте како за стално да му е одземена лентата. Не знам кој кажа погоре дека ова е веројатно за да се симне притисокот од него.
:smir:
Ахем, да, точно дека треба да се расправа, но најмногу за спорни одлуки, и да не се спорни, не треба кавга, туку компромис кој Лампард сум сигурна дека може да го стори. Не џабе е најпаметен хахаКапитен и да не е во право, треба да се буни за својот тим. :smir:
Абе тој паметен е, ама што вреди ко судиите најчесто не се на негово ниво?Ахем, да, точно дека треба да се расправа, но најмногу за спорни одлуки, и да не се спорни, не треба кавга, туку компромис кој Лампард сум сигурна дека може да го стори. Не џабе е најпаметен хаха![]()