Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немања дупка врз тоа и жолт картон доби не се ни виде јас незнам каде виде дека добро се гради :smir: Какута немам зборови вреди..
De be do tolku slabo igrase matic, jas sto go gledav za srbija kako deca gi pominuva italijanite 1.94 dobra brzina dobra tehnika i odlicna preglednost na igra za 1.5 mill ova e fenomen

maliot mnogu brzo trca be:vozbud::vozbud::vozbud:

Брз е брз е...А и по гранки много скока,едвај го фатих:pos2::pos2:

Сите знаеме дека има потенцијал, сепак јас останувам на тоа дека ни требаат засилувања

Засилувања ни требаат,али оди докажиму на Анчелоти.

И после школата на Челзи не чинела... :icon_bigg

Прегледај го приврзокот 14143

Хахахахаххаххахахахахха :pos2::pos2:

Немања дупка врз тоа и жолт картон доби не се ни виде јас незнам каде виде дека добро се гради :smir: Какута немам зборови вреди..
Можеби е неблагодарно кон Микел, и тој е доста млад, ама кај Матич видов нешто шо ми вели дека за година дена ќе биди барем малку подобар од Оби Микел, а со оглед на отштетите платени за нив, то е голема предност за србинов. :toe:
Какута ќе биди ко Малуда во иднина ако не почни и со десна да работи.

Шо е најинтересно, Дрогба играл и пријателска за Слонојве пред ден-два. И единствен гол дал, и овај се буни сега. :icon_mrgr
Босанска работа (така ми се чини по презимето).

Кога играме наредна утакмица? Инфо околу повредени/опоравени играчи?

Или па можеби трансфери :)

Кога играме наредна утакмица? Инфо околу повредени/опоравени играчи?

Или па можеби трансфери :)

Со Хал на 9-ти...повредени се Босингва,а Анелка најверојатно ке биде фит за натпреварот со Хал...

За трансфери нема ништо...:toe:

хал е незгодна екипа,ама имам некое претчуство дека нашиве ке се истурат за секоја слаба игра во минатат година:pos2: и ке го наполнат!

Деца.. :icon_lol:

062206084b44ed306a081.JPG

0,,10268~8143068,00.jpg

Хаха,Чех па дури голмански ракавици земал...:tv:
А за Џон,да му одговорам најверојатно Анелка ќе биде фит за натперварот со Хал во сабота..оф оф оф:zlo: ...Ќе не даваат и на сител дури :helou:

видете колку е чех грациозен во фрлањето на топката :pos2::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom