Hurin
Pokerface bastard
maliot mnogu brzo trca beLugje ne ni trebaat na nas novi igraci
poglednete go samo ova i ke vi bide jasno zosto
uzivajte

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
maliot mnogu brzo trca beLugje ne ni trebaat na nas novi igraci
uzivajte
Lugje ne ni trebaat na nas novi igraci
uzivajte
Lugje ne ni trebaat na nas novi igraci
uzivajte
Не вреди, плус левак е.За помали пари мозе да се купи и овој http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Rossi
добар напагач и млад...Какута мора да се форсира повеке у 1 тим да не испадне ко Ласана Диара да ни кидне а добар играч...
Да бе, млади и неискусни. Да го победиш еден Стоке и слични не ти треба искуството на Балак, туку брзина и малку магија, нешто што го има Какута.Остај ти..да не се ослонуваме на млади неискусни играчи..
Ни треба креативец,ама излеа тешко дека ќе се случи такво нешто.
На десна е доста слаб, шо прај проблем, ама мислам се решава. Редно малку форсирање за него, сепак во 19 години влегува. Не чини префорсирање, ама малку „поддупнување“ не е на одмет веќе. Сметам дека големиот број интернационални ѕвезди (ко Малуда) не оставаат простор за вакви играчи ко Какута, и редно е да се напрај простор за нив. Една Барселона шо собра се лани нема толку репрезентативци-сениори колку Челзи. Чех, (последно и) Хиларио, Фереира, Босингва, Иванович, Карваљо, Тери, Алекс, Ешли, Оби, Есиен, Жирков, Балак, Деко, Лампард, Џо, Малуда, Шмуљо, Дрогба, Просечко. 20 играчи - сениорски репрезентативци на споствените држави. Малуда, Деко и Фереира сигурно аут + две соодветни засилувања = тоа е тоа за следна сезона. Сепак, прашалник имам за Балак, Карваљо, Просечко, но мислам оти тие ќе останат. Но, тоа е за наредна сезона.Фантоме за ова ти зборам, брзина техника и дриблинг, 3 во 1.
Нека продолжи така малиов, и убеден сум дека има(ме) светла иднина. Кога го видов видеово почнав да го менам мојот став, па ние веќе имаме плејмејкер :smir:
Уше Пандев да си го земавме за без пари, и офанзивата ќе беше решен проблем...
Имаше изјава дека работел довјна програма дневно, ако продолжи така, има сериозни изгледи.Ќе ја добие својата шанса, биди сигурен во тоа:smir:
Само да качи некое кило, да поработат со него во тератана (овие 2 работи за да е поиздржлив физички и да издржува дуели) и немаме гајле :helou:
Две. Само не знам дали моментално. И секако, бар двајца да со заминат.Сите знаеме дека има потенцијал, сепак јас останувам на тоа дека ни требаат засилувања
Постирај им го ова во Манчестер фан клуб. Мада ако чинел, ќе играл за нас, битно нив ги бушна...
Ако сум по малку, не сум до толку лош. Свежа е раната, не чини да ја чепкам. :icon_mrgrПостирај им го ова во Манчестер фан клуб. Мада ако чинел, ќе играл за нас, битно нив ги бушна...
citam deka abramovic potrosil 4.8 milioni za nova godina. Neka frlit i nekoja para za transveri(se izvinuvam za latinicata ama nesto komp. ne e vo ret i nema kirilica)
:icon_cool :icon_cool :icon_coolViše bih voleo da me ima na terenu, nego na naslovnim stranama
Женско сум =]:smir:Ќе ја добие својата шанса, биди сигурна во тоа:smir:
Само да качи некое кило, да поработат со него во тератана (овие 2 работи за да е поиздржлив физички и да издржува дуели) и немаме гајле :helou:
Брзав и не видов кого цитирамЖенско сум =]:smir:
Која физичка градба е Немања Матич луѓе мои....
Уште се за в теретана (и то доста време) со Стуриџ, Какута, Борини....ама висок, и покрај тоа, одлична контрола на топка, солидно се гради. Крауч изгледа ко искривен стап, овај ко стена е. Многу добра инвестиција за 1,5 милион фунти, можи да стани феноменална во иднина. Жирков со лежерна игра, фантастичен против Ватфорд. Борини стршен, како само се потпикнува пред и околу противнициве! (само, не е способен за осамен напаѓач)
Какута е предвидлив само со левата нога (иако мора да се признае, фантастична му е), да работи и на десната.
Се на се, солидна партија било против Ватфорд. Да играа играчиве сериозно 90 минути, бар до 8-0 се одеше.![]()