Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Долго време немате засилувања во тимот, тоа се одразува, Дрогба 32 години ќе почне со пад од форма наскоро, мислам од Лампард и Балак веќе неможеш да бараш чуда, двајцата се скоро пензионери. Џо Кол не е веќе поранешниот, Есиен е повреден и нормално дека е тешко да се победи. Мора вложување во Челзи, ама долгорочно. Овој Старич ми се сфиѓа а тој Борини не сум го гледал. :S

Сеа ќе излезе Анчелоти и ќе рече дека не мора засилувања на зима,ги имаме Стариџ и Борини..
Па колку и да се добри децава и надежни,не може на нив да се ослонуваме..а сакаме титула..епа нема.:tapp:

Давор, поголем песимист и скептицист од тебе нема......... Кога и да се сомневаш во нешто, се лошо праиме, се малер не фака, ебате малеро шо си....... ти мисли си пак лошо, ама барем пишувај друго, лажи малку, така малер фака

Долго време немате засилувања во тимот, тоа се одразува, Дрогба 32 години ќе почне со пад од форма наскоро, мислам од Лампард и Балак веќе неможеш да бараш чуда, двајцата се скоро пензионери. Џо Кол не е веќе поранешниот, Есиен е повреден и нормално дека е тешко да се победи. Мора вложување во Челзи, ама долгорочно. Овој Старич ми се сфиѓа а тој Борини не сум го гледал. :S

Море камшик треба да заигра па да биде нешто

Господава наши у Бело денес просто ме оставија без лаф :kesa: за срамови бе - арно што не бев у можност да ги глеам ( посебно Оби, Мал(им)уда, Калу, и дедото !!!

Давор, поголем песимист и скептицист од тебе нема......... Кога и да се сомневаш во нешто, се лошо праиме, се малер не фака, ебате малеро шо си....... ти мисли си пак лошо, ама барем пишувај друго, лажи малку, така малер фака

Милиони луѓе низ светов ја гледаат утакмицава,и ја сум малер..
До малерот е ја мислам,до Тошо малерот..

Прво да му се заблагодарам на Анчелоти што ме послуша да не стартува со Џо Кол и Балак, одма се осете разлика во играта на минатите натпревари и денес. Очигледно е дека Џо Кол заборави да игра фудбал, а и Балак го стигнаа годините.Второ мн.голема грешка ќе направат ако не донесат нови играчи пред се напаѓачи,искрено да зборуваме,нема Челзи академија како Арсенал и Манчестер колку и да зборува Анчелоти деке ќе игра со Стариџ и со Борини. После незнам што беше замислата на Анчелоти да го извади денес Лампард, прво го посрамоти после награда што ја доби за играч на деценијата,а после и тоа дека тој е еден од клучните играчи кој му носи водство на Челзи во последните минути.

Значи не ви бил црниот дрес малер,
туку гостинскиот ви бил среќен.

Давор, пред следната утакмица немој да правиш малер за да видиме дали е до тебе што сме у криза или до Анчелоти и играчите :)

до Роман е... нема веќе купено асален фудбалер поише од 2 години... ако ми држи гзот да одвои за Кун 50 мил.

Искрено, и јас сум веќе загрижен. Мора да работат повеќе! Со вакви киксови, ќе му ја подариме титулата на Јунајтед.

цацко ни е крив шо не ни оди. тренеров ни е труп не виден. ич не го сакам.

со утепани тимови утепано и играме.

со ваква форма само милано и пелистер може да ги тепаме

Искрено, и јас сум веќе загрижен. Мора да работат повеќе! Со вакви киксови, ќе му ја подариме титулата на Јунајтед.
Не мора да е Јунајтед, и Арсенал, Вила и Тотенхем се во игра, а ако и Јунајтед продолжи како Челзи, и јас не се надевам на титула, двата клуба се во криза, доста отсутни фудбалери но тоа е тоа!

мислам дека роман веќе не сака да се троши

затоа и донесе тренер кој преферира постари играчи, или кој може да тренира со нив

шо знам, мене тоа така ми изгледа

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom