В
Вори
Гостин
И со Блекбурн во купот забораи..
Море камшик треба да заигра па да биде нештоДолго време немате засилувања во тимот, тоа се одразува, Дрогба 32 години ќе почне со пад од форма наскоро, мислам од Лампард и Балак веќе неможеш да бараш чуда, двајцата се скоро пензионери. Џо Кол не е веќе поранешниот, Есиен е повреден и нормално дека е тешко да се победи. Мора вложување во Челзи, ама долгорочно. Овој Старич ми се сфиѓа а тој Борини не сум го гледал. :S
Милиони луѓе низ светов ја гледаат утакмицава,и ја сум малер..Давор, поголем песимист и скептицист од тебе нема......... Кога и да се сомневаш во нешто, се лошо праиме, се малер не фака, ебате малеро шо си....... ти мисли си пак лошо, ама барем пишувај друго, лажи малку, така малер фака
Ти пред утакмицата правиш малер хахахахахахМилиони луѓе низ светов ја гледаат утакмицава,и ја сум малер..
До малерот е ја мислам,до Тошо малерот..
Не мора да е Јунајтед, и Арсенал, Вила и Тотенхем се во игра, а ако и Јунајтед продолжи како Челзи, и јас не се надевам на титула, двата клуба се во криза, доста отсутни фудбалери но тоа е тоа!Искрено, и јас сум веќе загрижен. Мора да работат повеќе! Со вакви киксови, ќе му ја подариме титулата на Јунајтед.