Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
против Ѕола :wink:

не им оди на Вест Хем сезонава, али немој да биде како Портсмут - Ливерпул савајлево :tv:

највероватно манчестер ќе киксне па сеа ни е шансата:zlo:

Јунајтед е Јунајтед, се бидува, да почекаме. Ама ако остани вака таму, стварно не гледам што дополнително би се рекло во пресрет на утрешниот дуел... :toe:

Најдов интересен податок кој вели дека лани по 17 кола, Челзи имал 37 бода, а Јунајтед имал 35 бода. Ако вообичаено Јунајтед „разработува“ од декември па натаму, интересно е како сезонава ќе биди, со оглед на тоа дека имаат 2 бода појќе. Челзи пак, имал 37, а сега има 40, шо ситуацијата ја прај уште поинтересна. :toe:

You beauty...
damien-duff.jpg

Јунајтед е Јунајтед, се бидува, да почекаме. Ама ако остани вака таму, стварно не гледам што дополнително би се рекло во пресрет на утрешниот дуел... :toe:

Најдов интересен податок кој вели дека лани по 17 кола, Челзи имал 37 бода, а Јунајтед имал 35 бода. Ако вообичаено Јунајтед „разработува“ од декември па натаму, интересно е како сезонава ќе биди, со оглед на тоа дека имаат 2 бода појќе. Челзи пак, имал 37, а сега има 40, шо ситуацијата ја прај уште поинтересна. :toe:
Е ДОДУША АМА 3:0 КОЈ САКА НЕКА Е ГУБИ ГАРАНТ:vozbud::vozbud:

имам лошо чувство за утре со вест хем. ај некој нека ме увери дека ќе тепаме

Е после овој пораз на Ман.Утд, ако не победиме утре ќе бидам многу разочаран.

Вест Хем се тапа оваа година па затоа реално е да победите:toe:

Абе брат реално беше и вие сеа да победите али јбг. И јас имам некое лошо претчувство за утре.

Абе брат реално беше и вие сеа да победите али јбг. И јас имам некое лошо претчувство за утре.
Лани со 3 пати посилен состав загубивме со 2-0, секогаш играме лошо против Фулам, и дома и гости. А Вест Хем се тапа годинава, сигурно победува Челзи утре, нема друга опција:toe:

Ако сте го гледале дуелот со Портсмут некни, впечатокот е дека нерешен резултат е реална опција. Но, не верувам дека некој од нас знај како се одвиваат работите, тренинзи, форма, атмосфера, залагање.... Ако сме бар 70-80% од можностите, макар и минимално побдуваме (за концентрацијата на одбраната, 100%, иако и навалните линии треба да помагаат, да држат топка, Вест Хем да не доаѓа до израз).
Јас сум оптимист секош сезонава, па ќе видиме.

Браво за Фулам.Утре не смееме да направиме кикс...мора ПОБЕДА!:chelseafan:

Ајде утре победа и да одиме со 6,7 бода предност пред Јунајтед, во вториот дел од сезоната!

ако игра Дрогба тепате, ако не 50-50 се шансите...
може да влијае и тоа што Ѕола се наоѓа на другата страна па до некаде си го познава тимот...

Ајде,ајде еве ни ја шансата...МОРА утре да се оди на победа,па на +6 од Јунајтед...Фала за помалиот клуб од Лондон...Напред ПЛАВИ!!!!

ако игра Дрогба тепате, ако не 50-50 се шансите...
може да влијае и тоа што Ѕола се наоѓа на другата страна па до некаде си го познава тимот...
Чех, Иванович, Тери, Карваљо, Ешли, Микел, Малуда, Лампард, Џо Анелка, Дрогба.
90% ваков состав.

А како тоа Ѕола си го познава „тимот“? Кларк можеби, иако и тој не е гаранција, Челзи игра во комлетно нов систем.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom