В
Вори
Гостин
Дрогба планира и кога ќе има 41 да игра..не е саглам мајке ми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не планира да игра за 10 години...Дрогба планира и кога ќе има 41 да игра..не е саглам мајке ми.
Дрогба планира и кога ќе има 41 да игра..не е саглам мајке ми.
Не, не планира да игра за 10 години...
Фала за честитките и за тоа што се реален дека подобро изигравме.Го прескокувам мојот фанклуб, и пишам само за да ви честиам, за замислата, за одиграното, за тактичката замисла и одигрувањето на терен ! Секоја чест за вас !
Некој кај нас напиша дека ке гледа во историјата, и бла бла ! Јас не се вракам во минатото, и гледам само напред ! Вие победивте и тоа е победа, која можеби ви го носи шампионскиот трофеј оваа сезона ! Нашата разлика е голема и не се надевам веке на нешто повеке оваа сезона!
Спортски поздрав !
Фала за честитките и за тоа што се реален дека подобро изигравме.
Него сакам да ти кажам нешто друго. Пред 2 години, бевме на -15 од Арсенал (завршивме на +9 ми се чини), па во последно коло се боревме за титула. Да не не дупнеше Виган со гол во 94 мин, ќе бевме шампиони. Вие сте на -11 бода (со меч помалку), па се е можно. Ако тепаме се до заминувањето на африканциве, е тогаш веќе може да се надеваме на шампионска титула. Вака, за се е прерано!
Гледам дека ги сфаќаш работиве, не си како другите по форумов. Три дадени гола, 8 удари (4 во рамки на голот), 3 корнери и 6 офсајди и не се така статистика за дефанзивна игра.Во право си дека е рано, но ако се повтори ова истото против Ливерпул на Енфилд, дури тогаш ке нема шо да бараме ! Тим кој немаше удар кон вашиот гол, не можи да се бори за титула ! Челзи играл дефанзивно, пфффф....тоа за нас не е изговор! Гледам дека така се тешат кај нас! Шо требаше да ги стави Калу и некој напагач на 0-3 и да напагаат за 0-9? Нема смисла !
Како и да е, победата е повеке од заслужена !:helou:
Гледам дека ги сфаќаш работиве, не си како другите по форумов. Три дадени гола, 8 удари (4 во рамки на голот), 3 корнери и 6 офсајди и не се така статистика за дефанзивна игра.
Арсенал имаше: 5 удари (2 во рамки на гол), 4 корнери и 3 офсајди. Посед 56%, што е далеку од оние 75% што викаат од Ваш фан клуб.
Колку што знам нема да има воопшто никаков пренос, па нема да има ни стрим. Дај Боже да грешам.На МРТ не не даваат?
Со играта што ја прикажавте, не.Јас се разбирам, дека е така ! И не се противам ! Иако Вие ке бевте задоволни и со 1 бод, зошто кога може да си замините и со 3 ? Не е така ?:helou:
Речиси е невозможно да позајмиш играч во јануари, доволно квалитетен да замени едни Дрогба, Есиен. Плус тоа, за само три натпревари време(ако живи и здрави се вратат од Африка)?!Ќе ни требаат, по можност само на позајмица... Знаеме дека следува Афричкиот куп...
Разликите се прилично интересни, иако Манчестер Јунајтед е поблиску од тоа што требаше да биди, но Челзи си е сам крив за тоа.Вие победивте и тоа е победа, која можеби ви го носи шампионскиот трофеј оваа сезона ! Нашата разлика е голема и не се надевам веке на нешто повеке оваа сезона!
Спортски поздрав !

Три бода се целта во секој дуел, наједноставна математика е тоа што еден бод е поблиску до нула отколку до три. Со бод, емоциите ќе беа поделени кај Челзи, со три - исполнета целта во 14-тото коло.Јас се разбирам, дека е така ! И не се противам ! Иако Вие ке бевте задоволни и со 1 бод, зошто кога може да си замините и со 3 ? Не е така ?:helou:
МТВ, како неверојатно чудна телевизја, ископа пренос на Челзи - Болтон во претходната рунда. Единствено друго место каде тогаш имаше пренос (барем каде шо јас најдов), беше Hi Sports.Колку што знам нема да има воопшто никаков пренос, па нема да има ни стрим. Дај Боже да грешам.

За радио ќе има, да видиме за телевизија прво.Добро ни на радио нема да има пренос ?