Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Blagodaram vi,site zaedno da go bodrime FC Chelsea!Ке те примиме нормално.Добредојде и биди активен.:helou::smir:
Карваљо: Ќе им се вратиме на победите веќе од среда

Босингва мора повредата салам да ја санира, без форсирање, и да изигра прво за резервите. Инаку ништо од него.Босингва аут за утре вечер, поради болки во коленото. Анчелоти мисли дека не е ништо сериозно.
Лондон Ивнинг Стандард го пренесува ова, според мене еден од најемеродавните медиуми кога се во прашање информации од Кобам и Стемфорд Бриџ. Јас знам дека Тери и Ешли се салам приглупи, ама ако и Лампард е во групата key memebers како шо вели Стандард, поддржувачи за Хески, јас се разочарувам.Играчите на Челзи го сакаат Емил Хески во тимот
Фудбалерите на лондонскиот тим Челзи со молба до менаџерот Карло Анчелоти да го доведе во нивните редови напаѓачот на Астон Вила, Емил Хески. Дел од играчите на Челзи се сретнале со Анчелоти и му објасниле дека Хески ќе може да помогне многу во тимот. Хески може да биде од голема корист за клубот, одкако во јануари Челзи ќе остане без Михаел Есиен, Оби Микел, Саломон Калу и Дидие Дрогба која ќе заминат за да учествуваат на Купот на Африканските нации.
:smir:
Не бе, 1-0 пак ќе биди, та нели преносот на 5+ (Бордо - Баерн) е појака утакмица? Ма тоа спектакл ќе биде, со маѓионичарите предводени од екс-дефанзивецот Блан, против страшната машинерија од Баварија, на почетоков на сезонава. :icon_mrgrЈас мислам дека ќе ги утепаме овие..не знам зошто..![]()

Играчите на Челзи го сакаат Емил Хески во тимот
Фудбалерите на лондонскиот тим Челзи со молба до менаџерот Карло Анчелоти да го доведе во нивните редови напаѓачот на Астон Вила, Емил Хески. Дел од играчите на Челзи се сретнале со Анчелоти и му објасниле дека Хески ќе може да помогне многу во тимот. Хески може да биде од голема корист за клубот, одкако во јануари Челзи ќе остане без Михаел Есиен, Оби Микел, Саломон Калу и Дидие Дрогба која ќе заминат за да учествуваат на Купот на Африканските нации.
:smir:

На заебанција можи така да се кажи, ама реално, Анчелоти сака спремни играчи, и физички и психички. Пато можи син на Малдини да му е, па заедно играа лани.Карло пренесе атмосфера од Милан во Челзи и зато сега сакаме само старци да купуваме![]()