Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем на Сител 3 да ја даваат,да им ебам телевизијата глупа.
За утре очекувам победа од 1 или 2 гола разлика со Порто..плус играме дома..:pipi:

Од почетокот на официјалната сезона, дуелот со Јунајтед во Комјунити Шилд, цело време бев оптимист за резултатот, освен со Сандерленд на гости, кога умерено оптимистички гледав на победа. Истото чувство го имам и за Порто, гледајќи го расположливиов состав.

Чех, Трнбул, Хиларио
Иванович, Карваљо, Тери, Кол, Белети, Хачинсон, Брума (Б-листа)
Есиен, Оби, Лампард, Балак, Малуда (Деко неизвесен)
Анелка, Калу, Стуриџ (Какута, Б -листа, е казнет 4 месеци, освен ако има жалба, па одлуката да е во мирување и да можи да биди резерва.)

Алекс, Босингва, Фереира, Џо, Жирков, Дрогба - недостапни.

Искрено, неубедливо е...:raz:

Од почетокот на официјалната сезона, дуелот со Јунајтед во Комјунити Шилд, цело време бев оптимист за резултатот, освен со Сандерленд на гости, кога умерено оптимистички гледав на победа. Истото чувство го имам и за Порто, гледајќи го расположливиов состав.

Чех, Трнбул, Хиларио
Иванович, Карваљо, Тери, Кол, Белети, Хачинсон, Брума (Б-листа)
Есиен, Оби, Лампард, Балак, Малуда (Деко неизвесен)
Анелка, Калу, Стуриџ (Какута, Б -листа, е казнет 4 месеци, освен ако има жалба, па одлуката да е во мирување и да можи да биди резерва.)

Алекс, Босингва, Фереира, Џо, Жирков, Дрогба - недостапни.

Искрено, неубедливо е...:raz:

Зашто неубедливо бе?Не сме екипа која зависи од два играчи(Босингва и Дрогба).
Сигурен сум дека ќе ги тепаме Порто и тоа без тешкотии.

Зашто неубедливо бе?Не сме екипа која зависи од два играчи(Босингва и Дрогба).
Сигурен сум дека ќе ги тепаме Порто и тоа без тешкотии.
Напаѓачки двоец Просек - Шмугло? Немој ебаго. Стуриџ би го пуштил, само дали е физички (а богами и психички) спремен за 90 минути. Ај па, стопериве некој гол нека „стегнат“.... :icon_mrgr

'Maybe Zhirkov is not able to play tomorrow, we need to take three players from the Academy, we are happy to do this because we think we have very good talent and this is a very good opportunity for them to enter the squad - Hutchinson, Bruma and Borini.'

За утре, сигурно е само дека ќе биди многу забавно, или поточно, интересно...:je:

Ај се кладиме оти овој ќе прави проблеми.
Забраната за трансфери не/ќе не уништи!

Не знам,мислам дека Интер е загреан за него па затоа Челзи сака да му даде нов договор.:toe:

Со нетрпение го чекам дуелот со порто вечер.Прогнозирам победа од 2-0....Стрелци Лампард и Балак...:smir:

http://kajgana.com/sport/ancheloti-pirlo-ne-ni-treba.html
Ајде сега да ги видам јунаците од фан клуб Милан (мислам двајца беа) што ме разубедуваа дека не можеме без Пирло ама Милан не го давал. Се потврди тоа што го реков. Ќе го бара Пирло се додека не се здружи со другите, додека не почне да им верува...

Вечер без Дрогба и Босингва ќе биде мн.тешко.Се надевам Џо Кол барем едно полувреме ќе може да игра

Договоривте трансфер со Матеј Делач од Интер Запрешиќ.Он е роден во август 92 само што наполни 17 години,а веќе е еден од најдобрите голмани во Хрватска.Доби позив да игра за сениорската репрезентација за Хрватска.Првите настапи ги забележа лани и одлично се покажа со само 16 години.Скаутите на Челзи го следеа веќе подолго време и доаѓаа на натпреварите на Интер за да го гледаат.Трансферот би требало да чини 3 милиони евра.1 сега и уште 2 накнадно,само мислам дека се чека исходот од жалбата на Челзи.

Еве видете тука како брани.

Се е ова од лани,само 16 години,а така игра.

Ептен добар голман. Ако на 16 година брани така, како ќе брани на 23-24 години. Нема гол да прими. Е сега само да се одложува казната заради жалбата па да можат да го земат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom