Нови телефони од Т-мобиле!

• Креатор на темата Креатор на темата Tyson
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам таков телефон, гледаф на сите слики и на нет и по каталозите дека има пенкалце ама мене не ми дадоја... му појдоф во Т-мобиле и му викам оти вака... одговоро беше: сликата ја има праено некој неписмен архитект :toe:

ОЗБИЛНО така ти рекоа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: архитект бе лелееееее какви НЕПИСМЕНИ ИДИОТИ ставаат во т-мобиле сите се ретардирани :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

јас имам таков телефон, гледаф на сите слики и на нет и по каталозите дека има пенкалце ама мене не ми дадоја... му појдоф во Т-мобиле и му викам оти вака... одговоро беше: сликата ја има праено некој неписмен архитект :toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

па ако нема пенкалце тогаш ке одам утре да си купам :pos2:

неписмен архитект
:pos2:

не оди со овој телефон пенкалце, а и сварно не мие јасно што ке ти е за овој телефон пенкалце??? :)

не оди со овој телефон пенкалце, а и сварно не мие јасно што ке ти е за овој телефон пенкалце??? :)

не бе другар не ми е потребно само оти видов на сликата мислев дека со тоа оди :salut:

ОЗБИЛНО така ти рекоа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: архитект бе лелееееее какви НЕПИСМЕНИ ИДИОТИ ставаат во т-мобиле сите се ретардирани :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Големи идиоти се, прееска идам да плаќам сметка и си земав бројче чекам на ред, и имаше пред мене еден полжав и таман стигам на ред јас сеа таа гледа дека чекам и место следно бројче да стисне на тастерот стиска пауза,човече која идиотка, а да праќаат честитки(сметки) и пораки во врска со плаќање за нешто тоа никогаш не забораваат :nerv::nerv::nerv:

Го имам чепнато и сум многу задоволен имаш бесплатни апликации,десктоп,можеш и на тач и на копчиња да го користиш

За тие пари е одличен ... е сега нема делови за него ако ти се расипе ... иначе андроид ОС, GPS, WiFi, голем капацитивен дисплеј ... супер си е

ako nedaj Boze se rasipe T-mobile ima serviser za telefonot

Многу малечок е, како кинеско мини ајфонче ми личи ... за мене не е дефинитивно

e једино тоа што ме кочи некако , иначе вака многу фино изгледа и опции и све... али ке одам до т мобиле па ке видам вака у живо како е што е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom