Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Другари што стана со лоцкерз , зедели некој нешто или слаба работа мене по се ми изгледа дека е scam ..........

T

Tetro

Гостин
Другари што стана со лоцкерз , зедели некој нешто или слаба работа мене по се ми изгледа дека е scam ..........
почна да станува скам, ама го користам само за порачување со поени на америчка адреса, колку да не е за џабе

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
некое цд или наочари :Р

и јас на мтурк 60 $
Абе работата е што незнам каде, како и од каде да ги префрлам парите од мтурк.. Ако може поделатно да ми објасниш?
како ѓи правите толку бе? јас не можам до 1’ да стигнам/
Па не ги прај тие хитови шо даваат 0.01$ :))))
Треба да се помачиш малце, конкретен пример, имаш као хит шо носи 3-4$ и треба да напишеш како си прошол на одмор, или кој е твојот идеален одмор.. Текст со минимум 350 збора... Или друг хит од 200 збора да одбереш кој подобро звучи за да се официјализираат во англискиот јазик.. Има тешки глупости, али ете, даваат кеш..

T

Tetro

Гостин
Па не ги прај тие хитови шо даваат 0.01$ :))))
Треба да се помачиш малце, конкретен пример, имаш као хит шо носи 3-4$ и треба да напишеш како си прошол на одмор, или кој е твојот идеален одмор.. Текст со минимум 350 збора... Или друг хит од 200 збора да одбереш кој подобро звучи за да се официјализираат во англискиот јазик.. Има тешки глупости, али ете, даваат кеш..
пробав едно од тие, па не ми одобрија, ми личи на скам сајт anyway

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
пробав едно од тие, па не ми одобрија, ми личи на скам сајт anyway
Не, не, не е скам.. едино шо многу споро се заработуваат пари.. Неможе да е скам, под „споственост“ на Амазон е.. Ми кажуваа, некој дечко нарачал некакви обетки или ланчиња, накит нешто, и тука го продавал трипати поскапо..

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Абе работата е што незнам каде, како и од каде да ги префрлам парите од мтурк.. Ако може поделатно да ми објасниш?
Имаш горе десно Account Settings-->Transfer your earnings to your Amazon.com gift certificate balance
и готово :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
ај ако може некој накратко да ми ги објасни мтурк и easyfree да видам како функционираат. Во кратки црти ако не ви е некој проблем

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
ZOSTO NE ME PUSTA VO SHOP REDEMPTION STO E RABOTA VELI NE SUM ZA OVOJ REDEEM

Kajgana Shop

На врв Bottom